Nea Radio

Lokalbanken mot strømmen

Banksjef Svein Ove Sandvik og ordfører i Malvik, Ingrid Aune. Foto Idunn Thorsø

I dag åpnet Selbu Sparebank filial på Vikhammer. Blant ballonger og kake, presse og begeistret lokalbefolkning, kom også selveste ordføreren i Malvik, Ingrid Aune for å klippe snora.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 19.09.2018 kl 15:26

- Siden dere etablerte dere i Malvik i 2015 og fram til i da, har vi sett en dobling i antall nyetablerte bedrifter i Malvik, påpekte ordføreren med saksen i hånda.

- Vi er også glade for at dere bidrar til den stødige veksten i nye arbeidsplasser i kommunen og at dere velger å komme nærmere våre 13 993 innbyggere for å gi oss et bedre og tryggere banktilbud, la hun til før hun gratulerte og deretter klippet snora foran ingangen til den nye filialen.

Mot strømmen

Mens de fleste banker legger ned filialene sine, velger nå Selbu Sparebank å åpne lokale filialer for å komme tettere på kundene. Det ble åpnet filial i Hommelvik i 2015, og i ettertid har det gitt god avkastning - både for banken og næringsutviklingen i kommunen.

- Vi har som mange andre småbanker en målsetning om å vokse, og tror at de bankene som vinner i lengden er de bankene som klarer å gi folk de beste kundeopplevelsene, sier banksjef Svein Ove Sandvik.

- Vi ønsker å være tilgjengelig for kundene våre både fysisk og digitalt, være ekte og ikke minst; gi kundene våre den oppmerksomheten de fortjener med å bli både sett og hørt.

Næringsutvikling

Ordføreren ønsker nyetableringen velkommen med åpne armer og påpeker at næringsgrunnlaget i kommunen har steget de siste årene.

- Det er stor etableringsvilje og vekst i Malvik kommune. Vikhammer er et sted med stor gjennomfart og mennesker, derfor har stedet et godt utviklingspotensiale for videre vekst, sier Aune, som ønsker banken lykke til og samtidig inviterer de til dialog og samspill i tida som kommer.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...