Annonse
Nea Radio

Stemningsfullt og vakkert

Selbu korensemble har klart det igjen. Med sin årlige adventskonsert klarte de i gårkveld å skape både lys, varme og julestemning inn i publikums hjerter.

Selbu korensemble har klart det igjen. En meget flott konsert!

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

Og årets gjestevokalist, tenoren Erik Wenberg Jacobsen, beveget alle med sin flotte sangstemme, og ikke minst så er han en kjempetrivelig kar.

Det ble en flott og variert konsert som starta med Nå tennes tusen julelys, deretter en flott framføring av Vise ved vintersolkverv med solist Marit Johanne Bårdsgård Stokke. Så entret Erik W. Jacobsen kirka med Do you know it's Christmas og så var det hele igang.

Dirigent Ivar Aas og hans datter Ane (10) framførte Advent i Selbu (Ivar Aas) sammen med koret. Og den unge damen har virkelig vokst siden sist, både i centimeter og i stemmebruk.

I orkestret satt John Oddstein Aune på gitar, Jan Inge Tjørhom på bass, Kaj Endresen på trommer og kapellmester Vegard Bjerkan, piano.

Selbu kirke var ikke helt fullsatt i går, men konkurransen om publikum på julekonserter i adventstida er stor, så slik er det vel bare.

Men de som var der var veldig godt fornøyd, både publikum, koret og dirigenten og gjesteartist Erik Wenberg Jacobsen:

Nøkkelord

Annonse