Nea Radio

Heatseier, pallplasser og glede i Stugudal

Øvrige resultater ligger nederst i saken.

Søndag var det klart for finale i Midt Norsk Mesterskap i Snøscootercross, og Tydalingene stilte sterkt.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Søndag var det klart for finale i Midt Norsk Mesterskap i snøscootercross, og tydalingene stilte sterkt.

Rundt 200 personer var til stede for å følge 40 snøscooterfrelste som raste rundt på Stuguvollmoen. Deltagere fra 12 år og oppover viste seg fram under gode forhold, og publikum fikk både action og spenning.

Det var knyttet lite spenning om hvem som skulle stikke av med den gjeveste premien, sammenlagt Midt Norsk Meste i Pro Open klassen. Magnus Sagen Reiten har vunnet samtlige heat så langt og kunne gjort det samme i Tydal, men et lite uhell i siste heat ødela for et helt perfekt mesterskap. Fullstendig overlegen på banen i dette mesterskapet var singsåsbyggen uansett.

Søskenparet Robert og Marte Lunden gjorde det godt på hjemmebane. Marte lå godt an sammenlagt og leverte en god prestasjon i Stugudal. Tredjeplass i alle heat førte til tredjeplass søndag og andreplass sammenlagt i mesterskapet. Med skadet fot!

Bror Robert har kjørt veldig godt i årets Midt-Norsk, men ikke godt nok til å slå Magnus Sagen Reiten. Ikke før siste heat. Riktig nok hadde Reiten et uhell som ødela sjansene for heatseier, - men seier smaker godt uansett, forteller Robert. I klassen Pro Stock 600 leverte Robert en andreplass, fjerdeplass og en tredjeplass som resulterte i en tredjeplass sammenlagt for dagen. Robert hadde derimot nok poeng fra før til en andreplass i mesterskapet. I klassen Pro Open gikk Robert inn til en andreplass, tredjeplass og seier på siste heat. Det førte til en andreplass sammenlagt i Tydal, og andreplass totalt i mesterskapet. Resultater unge Lunden er fornøyd med.

Jonas Østbyhaug var ikke til stede i de to rundene som gikk i Valdres tidligere, og hadde derfor ikke store muligheter sammenlagt. Han kjørte uansett godt i Tydal, og fikk en tredjeplass og to andreplasser i Pro Stock 600 samt en tredjeplass og to andreplass i Pro Open. - En god oppvarming for NM neste helg, sier Østbyhaug.

Leder i Tydal MK, Tor Morten Welve, var fornøyd med både prestasjoner og arrangement. - 18 heat totalt og ingen tjuvstart er noe jeg aldri har opplevd, sier en fornøyd Welve.

 

 

Her er resultatene for alle klasser.

12-14 år

Håkon Berge

Sondre Wangensteen

Markus Nilsen

Sammenlagt

Sondre Wangensteen

Håkon Berge

Ørjan Solberg

 

14-16 år

John Wolden

Gustav Salomonsson

Ingebrigt A. Hoelsæter

Sammenlagt

John Wolden

Jørgen Ruderaas

Ingebrigt A. Hoelsæter

 

Semi Pro

Tobias Andre Larsen

Bjørnar Sørumshagen

Morten Haugrud

Sammenlagt

Tobias Andre Larsen

Morten Haugrud

Jonathan Øraker

 

Damer Pro Stock 600

Signe Iren Bråten

Victoria Emilie Kirkhus

Marte Lunden

Sammenlagt

Signe Iren Bråten

Marte Lunden

Lisa Solum

 

Pro Stock 600

Magnus Sagen Reiten

Jonas Østbyhaug

Robert Lunden

Sammenlagt

Magnus Sagen Reiten

Robert Lunden

Eirik Røang

 

Pro Open

Magnus Sagen Reiten

Robert Lunden

Jonas Østbyhaug

Sammenlagt

Magnus Sagen Reiten

Robert Lunden

Børge Bakås

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...