Nea Radio

Selbu Ballklubb sponser BUA med 15.000 kroner

Fra venstre: Håvard Gullbrekken og Ingrid Selboe fra SelbuTrykk og BUA, Jo Ketil Valli fra Selbu Ballklubb. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Selbu Ballklubb har signert kontrakt med BUA som ny bærekraftpartner, nå sender de utfordringa videre til andre lag og organisasjoner.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det nyoppstartede BUA Selbu har fått mye støtte i sine første måneders drift. Nå har også Selbu Ballklubb kastet seg på.

- Vanligvis pleier jo også vi å søke økonomisk støtte fra næringslivet, men denne gangen følte vi det var riktig å gi støtte. BUA Selbu er et veldig viktig foretak som gir en stor mulighet for alle å kunne låne seg sports og fritidsutstyr, sier Jo Ketil Valli i Selbu Ballklubb.

Stor positivitet

- Vi tilrettelegger vanligvis mye for fotball men velger å se bredere på det i denne forbindelsen. BUA låner ut utstyr som styrker ute og fritidsaktivitet, noe som igjen blir en styrke for fotballen. Styret i SBK var også veldig optimistisk i å bruke disse pengene på BUA, sier Valli.

Sender utfordringen videre

- Nå bidrar vi med 15.000 kr over tre år og sender utfordringen videre til andre lag og organisasjoner, sier Valli.

Les mer under bildet

En engasjert Håvard Gullbrekken forteller om alt utstyret folk kan låne helt gratis hos BUA i Selbu. Pr nå er over 70 enheter til utlåns, noe som sier mye om at dette er et viktig tiltak. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

BUA

- Dette er jo et gratisforetak hvor folk kan komme hit å låne utstyr. Skal vi ha råd til det er vi avhengig av økonomisk støtte fra næringsliv og andre til å kjøpe inn nytt utstyr. Disse pengene får vi kjøpt mye godt utstyr for, og jo flere som blir med som bærekraftpartner jo mer utstyr kan vi låne ut, sier Håvard Gullbrekken fra BUA Selbu.

Pr i dag har BUA Selbu over 70 enheter til utlån, noe som betyr at dette er et tilbud veldig mange i Selbu trenger og ikke minst setter stor pris på.

Hør mer i radioreportasjen:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...