Nea Radio

Jubel på rødgrønne valgvaker:

- Håper resultatene holder seg

Foto: Henrik Einangshaug

Ingvild Kjerkol jubler over resultatene etter opptellinga av stemmene fra forhåndsvalget. Rødgrønn side har klart flertall før dagens stemmer er telt opp.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 14.09.2021 kl 13:09

Da valglokalene stengte klokka 21.00 mandag, ble resultatet av årets forhåndsstemmer publisert. Disse resultatene møtte jubel på flere valgvaker på rødgrønn side. På Clarion Brattøra i Trondheim er Arbeiderpartiet samla. Der var det både applaus og jubel.

- Det var en stor lettelse å se resultatet. Arbeiderpartiet er det klart største partiet og det vitner om at folk ønsker regjeringsskifte, sier Ingvild Kjerkol.

Hun mener de har brukt valgkampen godt og at helsepolitikken har stått høyt. Hun er på forhånd spådd til å være svært aktuell til å bli helseminister i en eventuell Rødgrønn regjering.

- Jeg håper at når vi våkner i morgentidlig så har Arbeiderpartiet, SV og Senterpartiet flertall til å danne regjering.

- Tror du Senterpartiet kan samarbeide med SV?

- Jeg mener Senterpartiet har et stort ansvar, og vi har vært i regjering sammen før. Så vi vet jo at det er mulig. Men det kommer til å bli lange forhandlinger, sier Kjerkol.

Se bildene fra valgvakene fra flere parti her:

Foto: Henrik Einangshaug

Valgvake i Selbu. Foto: Andreas Reitan

Senterpartiet er samla på Hotell Augustin i Trondheim. Foto: Anita Sivertsgård

SV har valgvake på Habitat i Trondheim. Der jubler de over at stor oppslutning i sør. Foto: Anita Sivertsgård

Svein Otto Nilsen opp vei til valgvake på Sportsbaren i Trondheim. Han håper Pensjonistpartiet får inn en kandidat på Stortinget etter årets valg. Foto: Anita Sivertsgård

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...