Nea Radio

Nytt utested i Stjørdal

Forrige helg åpnet Lux Lounge i Kjøpmannsgata i Stjørdal. Daglig leder, Kjetil Aune, lover et nytt og spennende konsept som inneholder alt fra livemusikk, DJ`s og alt annet som hører med i en god bar.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Forrige helg åpnet Lux Lounge i Kjøpmannsgata i Stjørdal. Kjetil Aune er innleid som konsulent i åpningsfasen og lover et nytt og spennende konsept som inneholder alt fra livemusikk og DJ`s, til alt annet som hører med i en god bar.

Kjetil Aune mener at et tilbud som Lux Lounge, er noe Stjørdalingen har ventet på.

- Det er de tilbakemeldingene vi får, sier han like før det nye utestedet tar fatt på sin andre helg i drift. Aune er svært fornøyd med resultatet fra åpningshelga.

- Det gikk faktisk over all forventning og særlig lørdagen ble veldig bra. Da var det fullt på dansegulvet, smiler han.

Spennende konsept

Aune forklarer at Lux Lounge byr på en blanding av livemusikk og DJ`s. Vi skal ha noe for alle og det mener jeg vi har funnet formelen for. Selv er han fra Trondheim, men har jobbet i restaurantbransjen i Oslo i 15 år.

- Jeg ble headhuntet for å komme hit å hjelpe Lux Lounge opp å gå og jeg blir her til alt går på skinner. Han forteller at han fremdeles offisielt bor i Oslo, men at han ikke ser bort fra å flytte hit på permanent basis.

- Ingen vet hva tiden bringer og alt er mulig, sier han lurt.

Planer

Ifølge Aune er Lux Lounge enda i startgropa.

- Vi planlegger å utvide etterhvert. I første omgang med å ha åpent flere dager i uka og på sikt vil det også bli matservering. Han lover også uteservering når sommeren kommer.

- Det skal helt klart bli mulig å sitte ute og nyte finværet hos oss når den tid kommer, avslutter Kjetil Aune.

På bildet: Kjetil Aune, daglig leder hos Lux Lounge i Stjørdal.

Hør intervjuet her:

 

 

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...