Nea Radio

Nyoppusset skolekjøkken på Selbu Ungdomsskole

4 flotte nye kjøkken med plass til 4 elever hver står nå klar til bruk av elever på Selbu ungdom- og barneskole. Et av disse kjøkkene er også spesialtilpasset, blant annet med benk som kan senkes og heves, for handikappede.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Selbu Ungdomsskole har fått nytt kjøkken, iallefall nyoppusset. Skolen sliter med gamle og slitte lokaler, og hadde rett og slett ikke mulighet til å vente på den politiske behandlingen og måtte pusse opp kjøkkenet de hadde. Litt i overkant av en halv million har gått med på overflatebehandling, nye kjøkken fra Ikea, nye hvitevarer, tilpassing av rør og et nytt kjøkken tilpasset til handikappede.

4 flotte nye kjøkken med plass til 4 elever hver står nå klar til bruk av elever på Selbu ungdom- og barneskole. Et av disse kjøkkene er også spesialtilpasset, blant annet med benk som kan senkes og heves, for handikappede.

Det diskuteres, og gås til valg på, hva som skal skje med Selbu Ungdomsskole. Noen mener det må bygges nytt mens andre heller vil pusse opp. Tjenesteleder for Bygg og Eiendom i Selbu Kommune Marius Sørensen sier at selv om kjøkkenet nå pusses opp så betyr ikke det at avgjørelsen er tatt når det gjelder resten av skolebygget.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...