Nea Radio
Annonse

Nå starter arbeidet:

Nesjødammen rehabiliteres

Foto: Nesjø Båtutleie

Statkraft Energi skal etter pålegg fra NVE rehabilitere Nesjødammen i Tydal kommune i perioden 2021 – 2025.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 06.10.2021 kl 12:00

Anleggsarbeider starter 11. oktober 2021. Entreprenøren vil gjennomføre forberedende anleggsarbeider som blant annet omfatter opprusting av Nesjøvegen og utsprengning av forskjæring. Arbeidene vil holde på så lenge det er mulig frem til jul.

Hovedanleggsarbeidene vil starte i mars 2022. Det vil være anleggsaktivitet hele året 2022 med tunneldriving, damarbeider og steinbruddsdrift.

I 2023 vil det være anleggsarbeid fra januar og frem til ca. november, det vil i hovedsak være arbeider på vannsiden av dammen. I 2024 vil det være anleggsarbeider på damtoppen i perioden ca. mars til ca. november. Sesongen 2025 vil det være avslutning av anleggsarbeider og opprydning fra ca. mars til ca. november.

Arbeidene medfører at anleggsområdet på Nesjøen blir avstengt for ferdsel når det er anleggsaktivitet.

For at prosjektet skal kunne gjennomføres må Nesjøen tappes helt ned. Nedtappingen starter sommeren 2022 og Nesjøen vil være helt tom i mars/april 2023. Nesjøen vil gradvis fylles opp igjen utover i 2023. I 2024 sesongen krever arbeidet at Nesjøen holdes 3 meter under høyeste regulerte vannstand. Dette er avvik fra manøvreringsreglementet som er godkjent av NVE.

Prosjektleder Siri Todnem tlf.:92438559 Siri.Todnem@statkraft.com
SHA-koordinator Toralf Øverås tlf.: 90506640 Toralf.Overas@statkraft.com

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...