ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Selbu:

Store planer for E-laget

Veldig godt opp møte på tirsdagens morgenmøte i E-Bygget. Foto: Terje Trapnes

Næringsforeningen i Værnesregionen som inviterte til møte på E-laget tirsdag. Her ble nye planer presentert.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 22.06.2022 kl 17:16

ANNONSE
Annonse

Det var mange fremmøtte på E-Laget sin presentasjon av tanker og planer for framtiden. Møtet ble ledet av daglig leder Tor Øystein Mebust.

Flere bedrifter inn

Nesten hele bygget er allerede utleid og i dag finner du Boots Apotek, Trim 1, Jonny Aftret manuellterapi, Nesta Eiendom, Blomster & sånt, Hårdilla frisørsalong og Jammys Rollery på senteret.

Snart kommer det flere: Lykkemat håndverksbakeri og cafe, XL-BYGG Selbu, E-Self Storage og Selbu Drosjesentral.

Innendørs torg

Bygget får også flere leiligheter og kontorfasiliteter. Det vil bli et stort friareal for alle besøkende og det vil bli arrangeret konserter og andre aktiviteter.

Lokale serveringstilbud vil få mulighet til å tilby sine produkter for folk som besøker E-lagets store innendørs torg.

Lykkemat vil tilby ett bredt spekter av økologisk produserte produkter og du kan nyte produktene på stedet der det er 40 sitteplasser tilgjengelig, i tillegg til uteservering. Streetfood av Jammys Rollery er for tiden etablert med vogn på utsiden av bygget.

Tor Øystein Mebust presenterer XL-BYGG Selbu sin etablering i E-Bygget. Foto: Terje Trapnes

Tor Øystein Mebust presenterer Lykkemat sin etablering i E-Bygget. Foto: Terje Trapnes

XL-BYGG Selbu kommer med en fullskala byggevareforretning og her kan du handle alt du behøver til ditt prosjekt. Trelast og større produkter kan hentes ut fra hovedbutikken på Granby eller du kan få alt kjørt frem til din byggeplass.

God stemning

E-laget har også planer om E-Self Storage, garnbutikk og andre tilbud, som vil komme litt senere.

Det var veldig godt oppmøte på NiV sitt møte denne gang. Mange er tydelig spente på sentrumsutviklingen og det kunne merkes en god stemning blant Selbus næringslivaktører.

Det kan virke som bygda etter hvert har etablert en kultur der det er lov å satse og ikke minst: Aktørene støtter og heier på hverandre.

Lokale investerer

Marius Sørensen fra Granby AS ga oss en kort oppsummering over deres planer for sentrum.

- Det er veldig kjekt å se at lokale aktører investerer i bygda vår og går sammen om å tilføre nye arbeidsplasser og gode muligheter for bolig, sa han til forsamlingen.

Selbu O-klubb ved Oddstein Rygg fikk også muligheten til å presentere sitt arrangement Midt Norsk mesterskap i orientering SPRINT som skal avvikles i Selbu sentrum 19 august. De oppfordret sentrumsaktørene om å ta godt i mot Midt Norges orienteringsløpere denne fredagskvelden. Det ventes over 200 utøvere og over dobbelte støtteapparat og foreldre inkludert.

- Selbu sentrum er i utvikling og næringslivet må gripe sjansene som dette gir, var Ryggs klare oppfordring.

Nøkkelord

ANNONSE