Nea Radio

Jentene på Tunet vant igjen!

GULL: Ny gullmedalje til Jentene på Tunet Foto: Andreas Reitan

Sjokoladeprodusenten Jentene på Tunet i Selbu har vunnet International Chocolate Awards 2019, for tredje år på rad!

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

For tredje året på rad stikker altså sjokoladeprodusenten Jentene på Tunet av med prisen International Chocolate Awards 2019.
Denne gang med en lakrissjokolade, som nå blir presentert under Trøndersk Matfestival i Trondheim.

Sjokoladeproduksjon på heltid

Samtidig er Jentene på Tunet i gang med å bygge nye produksjonslokaler, på Barogarden i Selbu, hjemme hos daglig leder Iris Martinsen Aune og Eivind Aune.
Det var hit, til odelsgården til Eivind, at familien flyttet i 2009. Samtidig kjøpte de Selbutunet og drev dette som kurs og konferansesenter. I
2014 utvidet de med "Låven" og fikk da et selskapslokale med plass til 350 gjester.

I 2016 fikk de første konferansegjestene smake kortreist egenprodusert sjokolade, og Iris fikk fantastisk respons på produktene sine. Dermed økte også etterspørselen raskt. Året etter ble beslutningen tatt: – Sjokoladeproduksjon på heltid!

- De siste to årene har vært et eventyr, et sjokoladeeventyr akkurat slik vi drømte om, sier Eivind.

BYGGER NYTT: Prosjektleder Eivind Aune hjemme på Barogarden i Selbu. Foto: Andreas Reitan

Sjokoladeventyret fortsetter

Nå forvandles nå den gamle driftsbygninga til produksjons- kurs- og salgslokaler for sjokoladeproduksjon, og planen er at alt skal stå ferdig til jul. Selskapslåven er historie, men fortsatt skal Jentene på Tunet ta imot konferanse- og kursgjester.

- Det er hardt arbeid, det er bare det som teller, sier Eivind, for tida mest å finne med snekkerbukse og vernesko. - Men det er klart, vi gjør dette for å vokse ytterligere.

Hør intervju med Eivind Aune

Bedriften har nå passert 200 forhandlere rundt om, og etterspørselen bare øker.

INTERNATIONAS CHOKOLATE AWARDS: Igjen! Gratulerer til Iris og de andre Jentene på Tunet. Foto: Jentene på Tunet

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...