Nea Radio

Nye tider for Granby Gård

- Om 20 år er det utbygd 200 mål næringsareal her

Inger Granby takket alle fremmøtte og bandt sammen kvelden som også handlet om å takke alle som hadde vært med på ombyggingsarbeidene. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

I mange år har Granby Gård betydd mye for folk i Selbu og Trøndelag, den har rommet den viktige Granbykonferansen, utvandrermuseum, bergartsmuseum og mange husker også Selbukollektivet – behandlingssenter for rusavhengige. Nå er det tid for å utvikle gården videre.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Nå er det selskapet Granby AS med Per Aftret og Ola Morten Eidem i spissen som tar over ved Granby Gård og skal drive både navn og selskap videre, med kontor på låven.

Det blir fortsatt noen temakvelder og samlinger i regi av Inger Granby og Åge Sandvold, men markeringen av overgangen til Granby AS ble gjennomført med kultur, taler og kaker onsdag kveld.

Ambisjoner

- Om 20 år er det utbygd 200 mål med næringsareal rundt Granby og politikerne skal behandle hvordan man skal utvide det hele, lover daglig leder Ola Morten Eidem.

Tar over navnet

- Det er fint at de som tar over tar både navnet og arven videre, sier Inger Granby. Hør intervju i Nea Radio og se fler bilder fra kvelden lenger ned:

- Sturla Berg-Johansen er en ekte Selbu og Granby-venn, sa Inger Granby og de fremmøtte fikk underholdning i eliteklassen. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Åge Sandvold. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Fra venstre: Marius Sørensen, Per Aftret, Rune Dragsten og Ola Morten Eidem skal drive utvikling av Selbu. Målene er klare: Flere innbyggere og arbeidsplasser. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Per Aftret og Inger Granby. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Fra venstre: Rune Dragsten, Marius Sørensen og Ola Morten Eidem. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Ola Morten Eidem er daglig leder i Granby AS. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Det vil fortsatt bli arrangement på Granby Gård, selv om storsalen nå er tatt i bruk som kontorlokaler for Granby AS. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Grand Tri, gutta boys fra Solsiden - ble de kalt de tre musikerne som for anledningen sto for musikken. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...