Nea Radio

Nea Radio

Tydal kommune:

Fysisk kommunestyremøte torsdag

Åpner: Tydal kommune avholder fysisk kommunestyremøte torsdag. – Vi er påpasselige med at alt foregår i henhold til smittevernsreglene, sier ordfører Jens Arne Kvello. Foto: Andreas Reitan/Arkiv

Nye retningslinjer for smittevern kan overholdes i kulturhuset, mener ordfører i Tydal, Jens Arne Kvello.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

I likhet med i andre kommuner, har også Tydal avholdt sine kommunale møter over Teams etter at koronakrisen traff. Nå åpner imidlertid de nye retningslinjene for at man i Tydal kan holde kommunestyremøtet fysisk i kulturhuset.

– Kravet til avstand har blitt litt mindre og vi er ganske få i kommunestyret. Dermed kan vi møtes i kulturhuset uten å gå på akkord med gjeldende regler, sier ordfører Jens Arne Kvello (SP).

Saken fortsetter under lydfila:

Likt for alle

Kvello er ikke redd for at dette sender signaler om at koronakrisen er bak oss og at vi kan slappe av når det gjelder smittevern.

– Absolutt ikke. De nye reglene gjelder alle og vi kommer til å være svært påpasselige med å både holde avstand, med renhold og alle andre prosedyrer som kreves.

Savnet hyttefolket

Ordføreren sier at hyttefolket har vært savnet og at det er godt å ha dem tilbake.

– Både når det gjelder næringslivet her oppe og også det sosiale, har hyttefolket vært dypt savnet. De er en del av livet her oppe og er med på å holde liv i både kultur og næring, sier han.

– Så nå får vi håpe at det går bra framover. Vi har enda ikke hatt noen tilfeller av smitte i Tydal og målet er å holde det slik.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...