Nea Radio

Nea Radio

Reguleringsplan for Selbu sentrum vest vedtatt:

Europris er blant de som etablerer seg

Pan på plass: Omsider er reguleringsplanen for Selbu sentrum vest på plass og en av aktørene som skal etablere seg i området er Europris. Foto: Bernt Kulseth

Endelig er reguleringsplanen for Selbu sentrum vest vedtatt. Området skal brukes til både boliger og næringsliv.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det var i møtet i formannskapet denne uka at reguleringsplanen omsider ble vedtatt.

– Det er svært gledelig at dette endelig er på plass, sier ordfører i Selbu, Ole Morten Balstad.

– Det er mange år siden vi har opplevd at eksterne ønsker å opprette handelsnæring i Selbu, og det ser vi nå. Han nevner butikkjeden Europris som en av aktørene som har bestemt seg for å satse på Selbu og sier at også andre er også på banen.

– I tillegg vil det også bli bygget boliger, så alt ligger tilrette for en god utvikling i Selbu sentrum framover.

Saken fortsetter under lydfila:

Attraktivt

Balstad mener at næringslivet har fått øynene opp for mulighetene knyttet til både nærheten til Trondheim lufthavn Værnes og for hyttemarkedet i kommunen.

– Og så er det slik at det er særlig viktig for bolysten at bedrifter nå etablerer seg. Det handler om ikke minst arbeidsplasser i bygda.

Offensivt

Balstad sier at det er viktig for kommunen at Selbu skal fortsette å ha bygdepreget. – Men vi skal framstå som ei offensiv bygd. Han sier videre at kommunen ikke vil legge seg borti hvem som ønsker å etablere seg i Selbu sentrum vest.

– De næringsdrivende etablerer seg her fordi de ser potensialet.

– Vi regner med at de som vurderer å satse her, ser på konkurransen og kommer til sine egne konklusjoner om lønnsomhet og muligheter.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...