ANNONSE
Annonse
Nea Radio

"Blåtur" igjennom Neadalen:

Erna Solberg imponert over Jentene på Tunet

Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Høyres partileder og vår tidligere statsminister Erna Solberg er på bedriftsbesøk i disse dager. Først gikk turen til Flokk på Røros, senere i dag er det Værnes Garnison som skal besøkes - og midt imellom passa det svært godt med et besøk hos Jentene på Tunet i Selbu.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I dag har tidligere statsminister Erna Solberg vært på bedriftsbesøk i distriktet vårt. Partilederen fikk både smake og ikke minst prøve å lage sjokolade i fabrikken.

- Fint at lokalmat kan være mer enn spekemat, sier en imponert Solberg. Hør mer i radioinnslaget og se videoer lenger ned i saken.

Erna Solberg (t.h.) og Iris Martinsen-Aune på omvisningsrunde med både lokal og fylkeslaget til Høyre bak. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Sjokoladesmaking hører med når man er på sjokoladefabrikk. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Mye folk - og framtidens Høyre-politiker er også representert. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Informasjon om Jentene på Tunet fremføres av to engasjerte drivere. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Mye interessant å lære om sjokolade når Iris Martinsen-Aune forteller. Erna Solberg og lokallagsleder Elin Wiggen-Dahl følger spent med. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Det er Eivind Aune som sammen med Iris Martinsen Aune driver Jentene på Tunet i Selbu. Det hele startet med en sjokoladefabrikk i kjelleren, men nå ansetter bedriften over 40 personer og er en av Selbus aller største arbeidsplasser.

Sjokoladen som Jentene på Tunet lager har høstet priser og nominasjoner på rekke og rad siden de begynte - og nå er de også i gang med Gelato, også kjent som is.

Nøkkelord

ANNONSE