Annonse
Nea Radio

Tydal:

Emilie og Gunbjørn på topp for AP

Nominasjonskomiteen i Tydal Arbeiderparti innstiller Gunnbjørn Berggård og Emilie Græsli som kumulerte toppkandidater til høstens kommunevalg. Foto: Tydal Arbeiderparti

Nominasjonskomiteen i Tydal Arbeiderparti innstiller Gunnbjørn Berggård og Emilie Græsli som kumulerte toppkandidater til høstens kommunevalg.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 19.01.2023 kl 15:03

Annonse

For Arbeiderpartiet i Tydal blir det viktigste frem mot høstens kommunevalg og den kommende fireårsperioden å fokusere på befolkningsutvikling og næringsutvikling.

- Vi er nødt til å snu folketallsutviklingen og å utvikle bygda vår for framtida hvor barnefamilier, etablerere og næringsutvikling står i fokus. Jeg er glad for at vi fikk et enstemmig vedtak for en total gjennomgang av organisering og satsing av næringslivsarbeidet. Vi må ta en klarere og bredere politisk styring enn det har vært frem til nå og det kommer til å være en av mine største prioriteringer, sier innstilt førstekandidat Gunnbjørn Berggård.

Håper flere blir med på lista

- Vi har de siste fire årene vært den tydeligste stemmen for unge etablerere og barnefamiliene i Tydal og har på hvert eneste budsjettmøte fremmet forslag som gratis skolemat, gratis SFO, billigere barnehage og klassetur for 10-klassinger for å nevne noe. På siste budsjettmøte fikk vi endelig gjennomslag, og det motiverer for en ny fireårsperiode. Fremover blir det viktig for meg å fortsette å lytte til innbyggerne i bygda og unge i etableringsfasen på hva som er viktig for dem, og hvordan de mener vi kan styrke bygda best. Jeg håper også flere ønsker å bli med på laget, og sier ja til å stå på lista vår, fortsetter Emilie Græsli.

Politikken og utvikling av Tydal for framtida

- Vi vil bruke all vår tid på det aller viktigste, nemlig politikken og å utvikle Tydal for framtida. Vårt øverste mål for dette valget er å få større innflytelse i kommunestyret og å få utviklet Tydal for framtida, ikke ordførerkjedet. Vi innstiller derfor ikke Gunnbjørn Berggård som ordførerkandidat, men som en sterk førstekandidat for Arbeiderpartiet, avslutter leder av nominasjonskomiteen, Lars Græsli.

Nøkkelord