Nea Radio

Leie kontorstol i et kontorlandskap?

Det kan bli en realitet

Illustrasjonsbilde Foto: Ola Bjerken

Selbu kommune ønsker sammen med Selbu Vekst å lufte interessen for at folk kan leie en kontorstol i et kontorlandskap.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 01.10.2020 kl 14:19

Hør intervjuet med ordfører i Selbu, Ole Morten Balstad her:

– Vi ønsker å sjekke om interessen er der. Vi har sjekket dette tidligere også, men det kan være enda mer aktuelt nå med covid-19 tatt i betraktning, sier Ole Morten Balstad ordfører i Selbu.

Andre arbeidsvaner

– Folk jobber mye mer hjemme. Vi har kanskje fått nye arbeidsvaner og vi ser denne utviklingen gjennom at langt færre som arbeider på kontor har behov for å dra på arbeidsplassen hver dag. Det gjelder fastboende, men også hytteeiere, forteller Balstad.

De som sitter på hjemmekontor kan synes at det blir ensomt i lengden, så derfor er denne leiemuligheten kanskje aktualisert enda mer. I samarbeid med Selbu Vekst ønsker Selbu kommune å kartlegge behovet for denne muligheten på ny.

– Vi vil se på muligheten for at folk kan leie en kontorstol for en dag i uken, to dager i uken, eller et helt år, forteller Balstad.

– Det er ikke Selbu kommune som skal lage dette tilbudet, men vi vil bistå i å finne et egnet kontorlandskap til formålet, avslutter Balstad.

Hør intervjuet med ordfører Ole Morten Balstad i avspillingen øverst.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...