Annonse
Nea Radio

BILDEGALLERI: Apropos - uten en rød tråd

Ingen rød tråd, akkurat - men hva gjør vel det når underholdningen er på topp?

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

I to uker har revygjengen i UL Fremad i Øverbygda planlagt og øvd til revyen "Apropos" som hadde premiære lørdag kveld. En revy fullspekket av latter, ett og annet alvor og underholdning ble servert på løpende bånd til et fullsatt Neatun.

Høylandet neste

Revyen samla ungdommer og revyglade i alle aldre og det syntes veldig godt på scena at alle hadde det morsomt. Når responsen fra publikum er så stor smitter det tydelig over på aktørene på scena, noe som hjelper godt både for den som er scenevant så vel som den som er fersk. Nea Radios reporter mener definitivt at revymiljøet i Selbu er sterkt, og venter vel egentlig på når neste nummer fra Selbu vinner en revypris.

Kanskje ser vi Selbu snart igjen på revyfestivalen på Høylandet?

Regissør Narve Rognebakke ble hedret til trampeklapp og stor applaus. - Uten Narve hadde det ikke blitt noe revy, sa Jens Morten Lien, leder i UL Fremad. fra scena lørdag kveld.

Stram økonomi

- Revy bidrar til å styrke økonomien til ungdomslaget, sier Lien. I tillegg til at det er sosialt og morsomt å drive med, fortsetter Lien.

Neste forestilling er fredag 22 april, og familieforestilling onsdag 27 april, begge i Neatun i Selbu. Hør intervju med Olav Gunnar Lien og Jens Morten Lien i lydspilleren øverst i saken.

 

 

 

 

Nøkkelord

Annonse