Nea Radio

Stortingspolitiker på besøk i Selbu:

Arild Grande besøkte Selbusjøen Hotel og Gjestegård

Kristian Tangen og stortingsrepresentant Arild Grande (AP), tillitsvalgt Odd Erik Garberg og hotelldirektør ved Selbusjøen Hotel og Gjestegård Arild Øien.

Det ble et meget godt møte med tillitsvalgt og ledelse ved Selbusjøen Hotell og gjestegård der det både ble diskutert Covid 19-situasjonen for bedriften og fremtidsutsiktene for reiselivsnæringen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Stortingsrepresentant Arild Grande og Kristian Tangen fra Arbeiderpartiet har denne uka vært ute for å lytte til reiselivsnæringen med bakgrunn i den alvorlige situasjonen arbeidslivet står i etter nedstengingen grunnet Covid-19. - Reiselivet er en av næringene som har blitt hardest rammet og som fortsatt opplever stor usikkerhet for fremtiden. Det er viktig for både LO og Arbeiderpartiet å hjelpe bedriftene og sikre arbeidsplassene i reiselivsnæringen, sier Arild Grande.

Ved Selbusjøen hotell og gjestegård har de ansatte blitt permittert der stadig flere har kommet delvis tilbake etter hvert som gjestene har begynt å komme tilbake. - Vi synes det er ille at permitterte fortsatt ikke har mottatt kompensasjonslønnen som ble lovet. Det er svakt av regjeringen, sier Grande.

- Det ble diskutert behovet for å utvide permitteringsperioden til 52 uker slik at arbeidsgivere ikke blir tvunget til å si opp ansatte over sommeren. Hvis ikke permitteringsregelverket blir utvidet frykter LO for masseoppsigelser utover høsten. Videre var utbetaling av feriepenger og lønnstilskudd for å ta inn permitterte i jobb aktuelle tema. Et annet tema som ble berørt var kommuneøkonomien. Hotellene opplever at det offentlige avlyser konferanser på grunn av den svake økonomien har etter de ekstraordinære kostnadene de har hatt grunnet covid-19, sier Grande.

Videre var markedsføring av reiselivsnæringen tema slik at flere skal være turist i både eget fylke og land.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...