Nea Radio

Vertshuset Røros med i spennende finale i «Norsk på menyen»

Prisen deles ut i forbindelse med Fagdag for norsk mat i Oslo den 29. oktober og består av et stipend på 25.000 kroner.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Konkurransen «Norsk på menyen», i regi av Matmerk, retter seg mot restauranter og serveringssteder. Målet er å finne spisestedet som best løfter frem norske og lokale råvarer og tradisjoner, både gjennom maten som serveres, og gjennom språket som benyttes i beskrivelsen av rettene. Prisen deles ut i forbindelse med Fagdag for norsk mat i Oslo den 29. oktober og består av et stipend på 25.000 kroner.

Det har vært stor interesse rundt årets utgave av konkurransen «Norsk på menyen». Det har kommet inn 26 bidrag, hvorav seks bidrag har gått videre til finalen. Dette er finalistene:

Hurtigruta

Storfjord Hotell v/ Nils Henning Nesje

Kongsvold Fjeldstue

Bønder i byen

Brasseri Posten

Vertshuset Røros

 

Menyene ble onsdag vurdert av en bredt sammensatt og uavhengig jury, bestående av fagpersoner innen matproduksjon, reiseliv og norsk språk.

I juryen sitter:

Per-Arne Tuftin, Reiselivsdirektør Innovasjon Norge

Jørgen Roll, Himmelspannet

Helene Uri, forfatter og språkviter

Petter Wahl Sekne, Kokk og entusiast for norsk mat

Nina Sundqvist, direktør Matmerk

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Nea Radio bruker cookies (informasjonskapsler) til å personalisere annonser og forbedre nettstedet. Ved å benytte nettstedet aksepterer du at vi kan sette cookies i din nettleser.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...