ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Fylkesvei 30:

Unge bekymret for dyr hjemvei

Nei til bompenge fra de yngre i Neadalen Foto: Skjermdump Facebook

Også de yngre voksne har kastet seg inn i bompengediskusjonen. I Facebook-gruppen “Ja eller nei til bompenger på FV 30” har et innlegg skapt voldsomt engasjement.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 16.09.2022 kl 12:31

ANNONSE
Annonse

Det er den 20 år gamle studenten Malin Lyngstad Grønli som har uttrykt sin frustrasjon over hvor dyrt det blir for Trondheim-studenter som vil hjem Gauldalen. I innlegget, som i skrivende stund har mottatt over 130 reaksjoner og et titalls svar og delinger, lufter hun sin undring over om Holtålen kommune ikke lenger ønsker at unge skal vende tilbake og bo i hjembygda, hvis planene for bompenger på fylkesvei 30 går igjennom.

Innstendig bønn

Vi er 6 jenter som sitter i et kollektiv i Trondheim, som har et inderlig håp om å kunne flytte tilbake til Holtålen om noen år. Flere av oss vil da bli avhengige av å arbeide utenfor kommunen, og bompengesituasjonen setter oss i en veldig sårbar posisjon når det kommer til valg av bosted i framtiden.

Støtte

Grønli har i løpet av siste døgn fått mange henvendelser fra både tradisjonelle så vel som sosiale medier, men får støtte fra mange under under 30 år i kommentarfeltet.

Vi vil så gjerne kunne bo i hjembygda vår uten å bli ruinert, så fra oss blir det et klart og tydelig NEI til prosjektet som vil resultere i bompenger!

Nei til bompenge fra de yngre i Neadalen Foto: Skjermdump Facebook

ANNONSE