Annonse
Nea Radio

Nyhet:

Strøm-app fra Ren Røros

Foto: Mediastorm

Ren Røros Strøm har lansert en ny app som gjør at kundene får full oversikt over spotpris, betalte og ubetalte fakturaer, strømforbruk og tips for å spare strøm.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

Appen Ren Røros Strøm lastes ned via Google Play eller App Store og er gratis å bruke. Det er mye informasjon å hente på appen. Noe av det viktigste er å følge prisutviklingen til enhver tid. Spotprisen er per i dag inkludert merverdiavgift, men uten påslag. Med appen kan kundene sjekke strømforbruket. På appen finner du også nyttige strømsparetips.

Nyttig

Strømmen har vært unormalt dyr det siste året – også i vår region. Det er ventet at strømprisen vil bli høy også framover. Uansett er det viktig å ha kontroll med forbruk og kostnad. Når er det mulig å planlegge hvilke timer det er smartest å sette på vaskemaskinen, ta en lengre dusj eller lade elbilen. Gjennom appen kan brukerne også sjekke sitt eget klimaavtrykk, og sjekke hvordan strømforbruket påvirker klimaet.

Olav Vehusheia, administrerende i Ren Røros og leder i Ren Røros Strøm, er svært glad for at selskapet kan tilby kundene et redskap som gir bedring styring med strømforbruket og strømregningen.

- Vi er opptatt av at kundene våre får hjelp til å redusere strømregningen. Det er ikke så mye vi kan gjøre med prisnivået, men vi kan bidra til at strømmen brukes fornuftig, samtidig som kundene blir mer bevisst over eget forbruk.

Nøkkelord