Nea Radio

Holtålen:

Stenger legekontoret

Holtålen legekontor Foto: Per Magne Moan

Torsdag og fredag er legekontoret i Holtålen kun åpent for øyeblikkelig hjelp.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 07.07.2021 kl 15:17

På grunn av kapasitetsproblemer og det store smitteutbruddet av Covid-19 stenges Holtålen legekontor for alt annet enn øyeblikkelig hjelp torsdag 8. juli og fredag 9. juli.

Reseptbestillinger som ikke haster bes også utsettes.

Alle som allerede har fått legetimer disse datoene vil bli kontaktet av legekontoret.

Status

Holtålen fikk ingen nye positive prøvesvar i går på tester tatt mandag. Alle svar på tester tatt mandag og tirsdag har nå kommet tilbake.

Dette bekreftet at antall smittede i Holtålen fortsatt 24. Siden utbruddet 1. juli er det tatt over 600 tester og i dag onsdag fer det så langt 73 tester som skal tas.

Situasjonen betegnes fortsatt som uavklart

– Vi ser utbruddet i Holtålen i sammenheng med de siste dagers positive testsvar i nabokommunen vår Røros. I dag onsdag melder Røros om nytt smittetilfelle med ukjent smittevei. Avdekking av nytt smittetilfelle uten kjent smittevei gir grunn til bekymring. I tillegg skal alle nærkontakter av de 24 smitta retestes de kommende dagene, melder kommunen på sine nettsider.

Holtålen kommune har følgende anbefalinger til befolkningen og serveringsstedene:

– Serveringssteder anbefales å kun tilbyr take away
– Private arrangementer denne uka anbefales avlyst eller utsatt
– Anbefaling om max 30 personer på nødvendige arrangementer som for eksempel begravelse.

Holtålen kommune holder alle kommunale tjenester og bygg stengt, utenom helsetjenester.

Holtålen kommune oppfordrer alle innbyggere til å være mest mulig hjemme, treffe mist mulig folk og teste seg ved symptomer, også ved lette symptomer. Nærkontakter bes testes på nytt ved utvikling av symptomer.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...