Nea Radio

Jubel for seriegull i Brekken

Seiersrus: Brekken er godt fornøyd med serien. Foto: Nils Kåre Nesvold. Foto: Nils Kare Nesvold

Jubelen sto i taket etter at Brekken slo Trond fortjent 3-2 og sikret seg dermed seriemesterskapet i 5. divisjon. Se bildene og hør intervju med trener Christian Steen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

5. divisjon menn avd 02 - Brekken Stadion: Brekken - Trond 3-2 (2-1)

Jubelen sto i taket etter at Brekken slo Trond fortjent 3-2 og sikret seg dermed seriemesterskapet i 5. divisjon.

Hjemmelaget hadde føringen i starten av kampen og Kjetil Andreassen scoret det første målet etter 13 minutter.

Trond utlignet etter 25 minutter på en corner.

Mot slutten av omgangen hadde bortelaget føringa, og Brekken ble snytt for en straffe like før halv tid. I omgangens siste minutt, scorer Arne Jørgen Thorsvoll slik at Brekken kan ta pause med 2-1-ledelse.

Fem minutter etter hvilen økte Thomas Sjøvold ledelsen til 3-1. Like etter var Arne Jørgen Thorsvoll frampå igjen, men blir avblåst for offside. Kampen manglet for øvrig linjedommere.

Mot slutten av kampen var det hjemmelaget som dominerte, men også Trond hadde flere sjanser.

Etter 70 minutter kom enda en redusering til 3-2, og det ble spennende mot slutten.

I oppgjørets siste minutt holder Thomas Sjøvold på å øke til 4-2. På overtid var også Inge Morten Bull også nær ved å score.

Like etter blåser dommer Petter Eriksen av oppgjøret og det er ingen tvil - Brekken er seriemestre i 2016 etter å ha vunnet 3-2 over serietoeren i sesongens siste hjemmekamp.

Etter kampen var det stor jubel på Brekken stadion: (Se bilder fra kampen under intervjuet)

Hovedtrener Christian Steen til reporter Nils Kåre Nesvold.

Les også:

http://nearadio.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=6693

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...