Nea Radio

Siri imponerer i MOT - Kan bli kåret til årets landsinformatør i kveld

Siri er en ildsjel og primus motor for MOT-arbeidet i Holtålen. Siri har med sitt gode humør, tålmodighet og rolige framtoning forankret MOT både på skolen og i lokalsamfunnet forøvrig på en fremragende måte

Ble kåret til årets Nord- og Midt-Norges informatør tidligere torsdag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Siri Hegseth fra Ålen, men bosatt ved Aursunden, er kåret til beste MOT-informatør i Nord- og Midt-Norge. Hun er ansatt som kulturkonsulent i Holtålen kommune med ansvar for kommunens MOT-satsing.

Hun ble kåret til regionens beste MOT-informatør på den årlige ildsjelsamlinga på Stjørdal torsdag. Her er over 600 MOT-medarbeidere samlet.

I tildelingspapirene står det at.

Hun er også nominert som en av tre til landets informatør og dette vil bli avgjort senere torsdag kveld.

MOT ble startet av Johann Olav Koss, Atle Vårvik, Rune Bratseth og Dag Otto Lauritzen under VM på ski i Trondheim 1997 og Holtålen har vært tilknyttet organiasjonen siden 2001, og Siri har vært engasjert i prosjektet siden 2007.

På organisasjonens nettsider står det at MOT samarbeider med ca 300 skoler og når 65 000 ungdommer over hele Norge.

Det gjennomføres over 15.000 MOT-møter på ca. 300 skoler hvert år, og MOTs ildsjeler bruker årlig 30.000 timer i klasserommet.

Målgruppa er alle ungdommer der en skole eller kommune har inngått en partneravtale med organisasjonen. Det er dokumentert at MOT har effekt på flere områder: Ungdoms selvtillit, optimisme og mot. I tillegg styrkes opplæringskvalitet og læringsorientering ved bruk av MOT.

MOT forebygger hyppig mobbing, mistrivsel, gruppepress, ensomhet og rusmisbruk. MOT beskytter mot de mest negative utslagene i ungdomstiden.

Saken oppdateres.

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...