Nea Radio

Nea Radio

Vinn drømmedag på Lerkendal!

alle

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Mandag 6. april klokka 18 er det klart for seriestart i Tippeligaen når Aalesund kommer på besøk til Lerkendal.

- Vi pangstarter sesongen med konseptet Laget Ditt På Kamp, og inviterer aldersbestemte lag i Trøndelag til serieåpninga, sier daglig leder Tove Moe Dyrhaug.

- Det er viktig for oss å ha en god serieåpning på banen, men også med tanke på publikumsbesøket. Stemninga på tribunen er med på å løfte guttene på banen, og vi vet av erfaring at idrettslagene i Trøndelag skaper en fantastisk atmosfære på tribunen, fortsetter hun.

For 100,- kroner per person får alle eget RBK-skjerf og kampbillett. I tillegg er alle påmeldte lag med i trekning av fine premier.

Lagene som melder seg på er med i en trekninga av tre ulike premier:

- En drømmedag på Lerkendal, der hele laget blir invitert på kamp med eksklusiv omvisning med Gøran Sørloth

- et ball-nett med 10 baller og

- en signert spillertrøye

- Vi vil skape litt ekstra engasjement og samtidig gi noe tilbake til lagene som besøker Lerkendal. Vi har flere tusen barn som besøker oss i løpet av sesongen sammen med laget sitt, og derfor skaper vi en liten ramme rundt det nå til seriestart, sier Dyrhaug.

Påmeldingsfristen er satt til den 25. mars, og påmelding gjør du til billett@rbk.no .

- Endelig er seriestarten her. Vi gleder oss masse og har tru på at dette blir en sesong fylt med mange gode fotballopplevelser. Velkommen til Lerkendal 2. påskedag, sier Tove Moe Dyrhaug.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...