Nea Radio

Snøscooter, fest og snø på Stuguvollmoen

Det ble fest og show på Stuguvollmoen i årets Påskecross. Noen pallplasser for de lokale ble det da også.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det ble fest og show på Stuguvollmoen i årets Påskecross. Noen pallplasser for de lokale ble det da også.

 

Leder i Tydal MK, Tor Morten Welve, gikk høyt ut på direkten under nattradioen torsdags kveld og lovet godt vær. Helt slik ble det ikke, for det snødde godt i Stugudal. Det stoppet ikke utøvere eller publikum og det ble både show og spenning til siste slutt. 55 deltagere fra 11 år og opp viste fram ferdighetene på snøscooteren, med både luftige svev og en imponerende fart.

Tydal MK og NAF MK Selbu stilte med mange førere. For tydalingene endte det med flere pallplasser, mens selbyggene ikke nådde helt opp.

I klassen ungdom 12-14 år endte Marius stokke fra NAF MK Selbu på en god fjerdeplass. I Semi Pro Stock stilte neadalingene sterkt. Hele 20 utøvere stilte i klassen noe som førte til at man måtte kjøre A, B og C-finaler. Rørosingen Erik Wintervold Folde og Jørgen Uthus fra NAF Selbu MK gikk dessverre ikke videre til finaleheatet. Heller ikke Sokrates Kvello, Ole Henrik Grytbakk og Jo Ingve Haarstad fra Tydal MK klarte seg videre. Det gjorde derimot Erik Kjøsnes og Krister Nyheim fra NAF MK Selbu samt Håkon Krogstadmo og Torgrim Welve fra Tydal MK. Sistnevnte endte til slutt på en meget god tredjeplass.

 

I Women Pro Stock stilte Marte Lunden fra Tydal MK samt Katrine Uthus Stokke og Trine Stokke fra NAF Selbu MK. Trine endte på en syvendeplass, Kartine på femte mens Marte kjørte inn til tredeplass sammenlagt og pallplass. I Pro Stock var det bare Robert Lunden fra Tydal MK som stilte fra neadalen. Robert kjørte inn til en god tredjeplass i siste heat, men lavere plasseringer i de to første heatene førte til en syvendeplass sammenlagt. Bror Robert lyktes ikke helt i Pro Stock, men søster Marte var godt fornøyd med tredjeplassen.

 

I Pro Open klassen stilte Jo Kjetil stokke fra NAF MK Selbu. Jonas Østbyhaug og Robert Lunden representerte Tydal MK i klassen med de raskeste maskinene. Jo Kjetil Stokke måtte dessverre bryte etter første heat, mens Robert Lunden ikke lyktes helt i Open heller. Robert endte til slutt på en femteplass sammenlagt så det ble opp til Jonas Østbyhaug å skaffe Tydal MK edelt metal. Jonas viste seg ansvaret verdig og kjørte inn til en sterk andreplass. Førsteplassen ble igjen kapret av Magnus Reiten fra Singsås MK.

Og når det gjelder Pro Open så har Magnus vært suveren denne sesongen.

 

7-800 hoder fikk med seg en flott påskecross på Stuguvollmoen og leder i Tydal MK, Tor Morten Welve var fornøyd, selv om værspådommene kanskje ikke helt slo an.

 

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...