Nea Radio

Ålen, Tydal og Vikvarvet spilte fotballcup i Meråker i helga

LAGBILDE: Ålen var spesielt innvitert til turneringen av Kjell Steinar Grytbakk (Stående lengst til høyre). Foto: Privat. 

Ålen var det eneste av "våre" lag som gikk videre fra gruppespillet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Ålens kaptein Espen Skjefte mottok deltagerplakett av cupsjef Kjell Arne Grytbakk. Foto: Privat

Varden IL i Meråker er arrangør av Magnar Lundemos Minnecup, som ble arrangert i helga. 

30 lag fra ulike divisjoner har møttes og av "våre" lag var det Ålen som kom lengst i turneringen.

Turneringsleder Kjell Steinar Grytbakk er opprinnelig fra Ålen og det var på oppfordring fra ham at ålbyggene deltok i turneringa som feirer 30-årsjubileum i 2017.

Magnar Lundemos Minnecup regnes som en av landets største turneringer i sitt slag og har opparbeidet seg ry for kvalitet og solid gjennomføring. Det har derfor vært stor pågang hvert år fra lagene i Midt-Norge om å få være med i Minnecupen. Med Rosenborg i spissen for herrene og Trondheims-Ørn for damene har dette vært en svært attraktiv turnering også for lag nedover i divisjonene, og med innledende straffespark ved divisjonsforskjell blir det jevnere og mer spennende kamper.

Helgas kamper ble spilt over 2*15 minutter og startet med at alle lagene spilte fire innledende kamper i sine respektive grupper.

Tydal i gruppe B vant to og tapte to av sine kamper. Ålen i gruppe F vant tre og tapte en, mens Vikvarvet i samme gruppe, vant en kamp og tapte tre.

Dette gjorde at Ålen, som det eneste av våre lag var klare for 12. delsfinale. Her ble det nopk en seier for ålbyggene etter 1-0  over arrangørklubben Varden.

I 6. delsfinalen var det derimot slutt for Ålen. Selv om de hvitkledde klarte å holde nullen nesten hele første omgang, ble Nils Arne Eggens Orkla for sterke og vant til slutt 3-0.

Spillende hjelpetrener John Kåre Engesvold er svært godt fornøyd med helga og sier det var et svært ungt ålenlag som dro til Meråker. Flere spillere fra G16 var med og fikk forsøke seg på litt høyere nivå.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...