ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Nea Radio

Noen av verdens beste idrettsutøvere konkurrerte i kokkekamp på Stensåsen

Therese Johaug vant nok en gang.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Lørdag skulle Stensaas Reinsdyrslakteri forsøke å gjenta suksessen fra i fjor med høstfest på slakteriet. Og folk møtte opp i hopetall for å få seg en god handel og samtidig få se noen av verdens beste idrettsutøvere i sine respektive idretter. For reinsdyrslakteriet er sponsor for Therese Johaug, Niklas Dyrhaug, Amund Kokkvoll, Jonas Østbyhaug og fotballlaget i Brekken. Alle var tilstede lørdag og deltok i en kokkekonkurranse.

Sjefen sjøl på slakteriet, Arnstein Stensaas, var godt fornøyd med at så mange møtte opp også i år. Han anslo at rundt 200 personer hadde kommet for å overvære kokkekampen. Selv måtte han forlate området mens kokkeleringen foregikk da han hadde fått oppgaven med å være overdommer.

 

Deltagerne i kokkekampen måtte også gi sine respektive matkreasjoner navn og enkelte forsøkte nok å påvirke juryen ved navnevalget - blant andre Therese Johaug som kalte sin matrett for "Stensaasen":

 

Mange hadde nok Niklas Dyrhaug som favoritt. Han deltok med sin sjølkomponerte rett "Tydalsgull":

 

Hundekjøreren Amund Kokkvoll bor alene på Finnskogen for tida og er vant til å lage mat. Han deltok med "Finnskogtallerken" - en rett som kanskje ikke var den mest visuelt vakre, men som helt sikkert utfordrer de fleste smaksløker med sine varierte ingredienser:

 

Scotercrosskjører Jonas Østbyhag kunne røpe til til Nea Radio at han var glad i å lage mat. Han var spent på hvor godt retten "Arnstein" gjorde det i konkurransen. I likhet med Therese Johaug var det nok enkelte som mente at også han forsøkte å få ekstrapoeng ved å påvirke jurylederen:

 

Stian Tamnes representerte fortballgruppa i Brekken IL og han la mest vekt på det visuelle med sin matkreasjon "Thomas":

Etter at folkejuryen og fagjuryen hadde fått sagt sitt var det klart at Dalsbygdas store datter, Therese Johaug, hadde vunnet nok en seier.  Premien var 5000 kroner i ekstra sponsormidler.

Videre rekkefølge i konkurransen ble Amund Kokkvoll og Niklas Dyrhaug på delt andreplass.

Jonas Østbyhaug på fjerdeplass og Stian Tamnes på femteplass.

Se bilder fra arrangementet nedenfor:

 

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.