Annonse
Nea Radio

Rune Bratseth åpnet Skulgården i Aunegrenda

Rune Bratseth og Olav Tronsaune åpnet Skulgården Arena. FOTO: Per Magne Moan.

Fredag kveld hadde to-tre ganger innbyggertallet i Aunegrenda møtt opp for å overvære den offisielle åpninga av kunstgressbanen i bygda.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

Fredag kveld hadde to-tre ganger innbyggertallet i Aunegrenda møtt opp for å overvære den offisielle åpninga av kunstgressbanen i bygda.

Anlegget har kostet over 400.000 kroner og klassifiseres som nærmiljøanlegg. Dette betyr at spillemidler er en del av finansieringa. Ellers har private også lagt godt i - både med penger og ikke minst med dugnadsinnsats.

Seremonien begynte selvsagt med kamp der begge lagene besto av barn fra Aunegrenda, Haltdalen og et par spillere utenfra der igjen.

Etterpå var det snorklipping som ble gjort av dagens hedersgjest, Rune Bratseth.

Kveldens konfransier var Per Tronsaune er en god venn av Bratseth. De har vokst opp i samme nabolag på Nidarvoll i Trondheim og de spilt fotball sammen som barn.  - Men, understreket Bratseth i sin snorklippetale. - Det gikk litt forskjellig med oss på fotballbanen. Mens Per ble kretsmester som miniputt, ble jeg europamester med Werder Brehmen.

Etter snorklippen var det avduking av navnet på anlegget.

Banen ligger på den gamle skoleplassen i grenda og da er det ikke så rart at navnet på banen ble "Skulgården".

Nea Radio fikk en prat med Rune Bratseth etter snorklippingen - like før han skulle delta i straffesparkkonkurranse:

(Se billedkavalkade lenger ned i saken)

En av ildsjelene som har jobbet med kunstgressbanen er Olav Tronsaune. Han var også veldig godt fornøyd med åpningsarrangementet:

Alle bilder: Per Magne Moan