Nea Radio

Nea Radio

Rune Bratseth åpnet Skulgården i Aunegrenda

Rune Bratseth og Olav Tronsaune åpnet Skulgården Arena. FOTO: Per Magne Moan.

Fredag kveld hadde to-tre ganger innbyggertallet i Aunegrenda møtt opp for å overvære den offisielle åpninga av kunstgressbanen i bygda.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Fredag kveld hadde to-tre ganger innbyggertallet i Aunegrenda møtt opp for å overvære den offisielle åpninga av kunstgressbanen i bygda.

Anlegget har kostet over 400.000 kroner og klassifiseres som nærmiljøanlegg. Dette betyr at spillemidler er en del av finansieringa. Ellers har private også lagt godt i - både med penger og ikke minst med dugnadsinnsats.

Seremonien begynte selvsagt med kamp der begge lagene besto av barn fra Aunegrenda, Haltdalen og et par spillere utenfra der igjen.

Etterpå var det snorklipping som ble gjort av dagens hedersgjest, Rune Bratseth.

Kveldens konfransier var Per Tronsaune er en god venn av Bratseth. De har vokst opp i samme nabolag på Nidarvoll i Trondheim og de spilt fotball sammen som barn.  - Men, understreket Bratseth i sin snorklippetale. - Det gikk litt forskjellig med oss på fotballbanen. Mens Per ble kretsmester som miniputt, ble jeg europamester med Werder Brehmen.

Etter snorklippen var det avduking av navnet på anlegget.

Banen ligger på den gamle skoleplassen i grenda og da er det ikke så rart at navnet på banen ble "Skulgården".

Nea Radio fikk en prat med Rune Bratseth etter snorklippingen - like før han skulle delta i straffesparkkonkurranse:

(Se billedkavalkade lenger ned i saken)

En av ildsjelene som har jobbet med kunstgressbanen er Olav Tronsaune. Han var også veldig godt fornøyd med åpningsarrangementet:

Alle bilder: Per Magne Moan

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...