Nea Radio

Skadet kvinne på Røros Hotell:

Politiet etterlyser vitner

Vitner: Dersom du har observert noe i forbindelse med den skadete kvinnen som ble funnet på Røros Hotell natt til lørdag, vil politiet at du tar kontakt. Foto: Marit Manfredsdotter

I forbindelse med at en kvinne ble funnet skadet på Røros Hotell, søker politiet nå folk som kan ha opplysninger.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Søndag ettermiddag gikk politiet ut og etterlyste personer som kan ha gjort observasjoner i forbindelse med at en kvinne ble funnet skadet på Røros Hotell natt til lørdag.

Nea Radio skrev tidligere at den 19 år gamle kvinnen ble funnet bevisstløs i en trapp på Røros Hotell like etter midnatt, natt til lørdag.

Skadene hun nå behandles for er i kjeve og munn. Kvinnen er alvorlig skadd, men utenfor livsfare, opplyser politiet til Adresseavisen.

NRK melder at kvinnen ble operert på St. Olavs hospital søndag og hun har derfor ikke vært mulig å avhøre.

- En ung mann i 20 årene er pågrepet og bragt inn til politiet for avhør. Han var først avhørt som vitne, men er nå avhørt som mistenkt, forteller krimvaktleder Torstein Ekseth ved Trøndelag politidistrikt til avisen.

Mannen skal avhøres på nytt søndag. Politiet forventer at de får kvinnens versjon av hendelsen i løpet av søndagen.

Krimvaktleder Torstein Ekseth ved Trøndelag politidistrikt vil ikke, overfor NRK, si noe om relasjonen mellom den skadde kvinnen og mannen som nå er pågrepet. De to skal ha vært gjester ved et arrangement på hotellet den aktuelle kvelden.

Publikum bes kontakte politiet med informasjon på telefon 73899014.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...