ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Nea Radio

Planer for å styrke Ålen sentrum

Sissel Enodd viste fram skisser for å styrke Ålen sentrum. Foto: Nils Kåre Nesvold

Under formannskapsmøtet i Holtålen tirsdag ble det presentert skisser for å få til et mer attraktivt Ålen sentrum etter flommen i 2011.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Under formannskapsmøtet i Holtålen tirsdag ble det presentert skisser for å få til et mer attraktivt Ålen sentrum etter flommen i 2011.

Avdelingsleder for næring og kultur Olve Morken og daglig leder ved Plankontoret i Rennebu ,Sissel Enodd, presenterte skissene.

Målet er å styrke Ålen sentrum.  Strategien for å nå målet er oppsummert i fire punkter.

- God adkomst og tilgjengelighet

- Attraktive uteoppholdsarealer

- Godt visuelt inntrykk og innsyn fra Fv 30

- Økonomisk realisme.

Blant de næringsdrivende i sentrum er det delte meninger om de skissene. Adm. direktør Morten Erik Stulen ved Coop Oppdal skriver en e-post til kommunen at det ikke kan være slik at Coop blir avskåret med seks av de beste parkeringsplassene til fordel for en gjennomkjøring til Ålentorget som aldri har eksistert. Stulen skriver også at Coop er avspist med parkeringsplasser foran butikken som følge av ny bru og veiløsning.

- Det må ikke være så uforutsigbart at planer dukker opp etter hvert som tiden løper til fordel for én aktør, men som ulempe for en annen, mener Morten Erik Stulen.

- Vi håper å få til løsninger som alle er fornøyd med, sier avdelingsleder for næring og kultur i Holtålen, Olve Morken.

Dette er en av skissene for å styrke sentrum:

 

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.