Nea Radio

Nea Radio

Nye i næringshage

NYE ANSIKTER: Fra venstre: Guri Heggem, Samareh Granqvist, Gard Erik Sandbakken, Hans Petter Kvikne, Olin Steinsvik, Jan Henrik Anthun og Tone M. Ruud Foto: Tom Gustavsen

Rørosregionen Næringshage har fått flere dyktige medarbeidere i staben sin den siste tida, og i løpet av sommeren vil ytterligere to nye være på plass, både på Røros- og Tynset-kontoret.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Vi har nå fått satt sammen et team som skal være godt rustet til å videreføre, og viderutvikle, det arbeid som er vårt oppdrag; å være en drivkraft for morgendagens verdiskaping, sier daglig leder Hans Petter Kvikne.

Bred kompetanse

Ni personer med ulike bakgrunn og erfaring, vil til sammen utgjøre et lag med stor og bred kompetanse. Til sammen vil disse ni produsere 7,5 årsverk.

Tone M. Ruud

Tone Ruud begynte som Fjelltrainee i fjor høst. Tone ble fra 1. mars fast ansatt i næringshagen. Enda en gang er altså en Fjelltrainee blitt rekruttert til en fast stilling i regionen!

Jan Henrik Anthun

Jan Henrik Anthun er utdannet siviløkonom, og kommer fra stillingen som daglig leder i Røros Vekst As. Jan Henrik har sin utdannelse fra Tyskland, og har bred erfaring som leder og rådgiver, både nasjonalt og internasjonalt. I tillegg til å være rådgiver og prosjektleder, vil Jan Henrik være økonomiansvarlig i næringshagen.

Gard Erik Sandbakken

Gard Erik Sandbakken er vel kjent i Rørosregionen gjennom drøye 20 år som en dyktig og engasjert rådgiver og konsulent. Gard Erik skal bruke sin kompetanse og erfaring som rådgiver og prosjektleder.

Morten Sandbakken

Morten Sandbakken, har nylig avsluttet sin tid som rådmann i Herøy kommune og flyttet hjem til Tynset. Fra august vil Morten Sandbakken være en del av det samlede teamet i næringshagen, og skal ha sitt hovedarbeidssted fra næringshagens kontorer på Tynset.

Rørosregionen Næringshage dekker kommunene Rendalen, Alvdal, Folldal, Tynset, Tolga, Os, Røros og Holtålen. Det er en stor region, og rådgiverne i næringshagen legger vekt på å være mest mulig tilstede hos bedriftene. Selskapet har hovedkontor i Trevarefabrikken på Røros og avdelingskontor i Kompetansesenteret på Tynset.

- Ansettelsen av Morten Sandbakken som rådgiver vil bidra til å styrke tilstedeværelsen i Nord-Østerdalen ytterligere, forklarer Hans Petter. 


Ny Fjelltrainee

I august, får også næringshagen en ny fjelltrainee. Maria Engeseth blir til nå den fjerde fjelltraineen næringshagen rekrutterer.

Maria er nettopp ferdig med en mastergrad i Internasjonal markedsføring, og vil jobbe aktivt med markedsføring av både næringshagen, og bidra med sin kompetanse til våre målbedrifter, forteller Hans Petter.

Endringer i styret

På næringshagens generalforsamling like før påske, ble Arnt Sollie, administrerende direktør i Røros E-Verk, valgt som ny styreleder. Han tar over for Steinar Skjeringstad, som har vært styreleder siden næringshagens oppstart i 2011.

- Steinar har vært med oss fra starten av, og vi setter stor pris på det engasjementet og arbeid han har utført som styreleder, avslutter Hans Petter.

Det nye teamet

Hans Petter Kvikne, daglig leder og prosjektleder
Samareh Granqvist, rådgiver, prosjektleder og administrasjonsansvarlig
Guri Heggem, FoU- ansvarlig, rådgiver og prosjektleder
Olin Steinsvik, rådgiver og prosjektleder
Gard Erik Sandbakken, rådgiver og prosjektleder
Morten Sandbakken, rådgiver og prosjektleder
Jan Henrik Anthun, rådgiver, prosjektleder og økonomiansvarlig
Tone M.Ruud, rådgiver og prosjektleder
Maria Engeseth, fjelltrainee, med ansvar for kommunikasjon og markedsføring

Styret

Arnt Sollie, administrerende direktør,Røros E-Verk, Styreleder
Hans Vintervold, ordfører, Røros kommune

Heidi Lyng, seksjonsleder, Siva

Frank Norvik, daglig leder, Røros F&B Group

Merete Myhre Moen, ordfører, Tynset kommune

Andreas Garnes Bergh, leder betongavdeling, Johan Kjellmark as

Margrethe E. Gjære, daglig leder, Protex as, Holtålen

Varamedlemmer:
Mette Grytbakk, PPT/OT-rådgiver Røros videregående skole

Gunhild Sun Bellsli, markedssjef Rørosmeieriet

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Ingen rypejakt

Ingen rypejakt

- Det er ikke forsvarlig å åpne for jakt på lirype, fjellrype og skogsfugl i Roltdalen og Nålbogen statsallmenning i høst, mener Selbu fjellstyre.

Ny satsing på Nygar'n

Ny satsing på Nygar'n

- Sats på ungdom, det er der motet er, sier gardbruker Jo Kjetil Stokke på Nygar'n i Innbygda.

Selbu fiber-pilot

Selbu fiber-pilot

Selbu kan bli pilot-kommune for fiberutbygging i Trøndelag.

Ulykke på fv30

Ulykke på fv30

En bil har kjørt inn i en bergvegg, fører er ute av bilen.

Feiret Trestakk

Feiret Trestakk

Onsdag markerte Equinor på Tangen i Stjørdal produksjonsstart på Trestakk-feltet.

Rød-grønt i Tydal

Rød-grønt i Tydal

Etter kommunevalgdebatten i Tydal kan vi i det minste slå fast at det blir rød-grønt flertall i det nye kommunestyret (!).

Siste nytt i Røros/Holtålen Vis flere

Ulykke på fv30

Ulykke på fv30

En bil har kjørt inn i en bergvegg, fører er ute av bilen.

Rød-grønt i Tydal

Rød-grønt i Tydal

Etter kommunevalgdebatten i Tydal kan vi i det minste slå fast at det blir rød-grønt flertall i det nye kommunestyret (!).

Trøndelag stemmer: Se debatten fra Røros her

Trøndelag stemmer: Se debatten fra Røros her

- SV beskytter urørt natur   

- SV beskytter urørt natur   

- En stemme til SV er en stemme for framtid - ikke forurensing, skriver ordførerkandidat for Røros SV, Christian Elgaaen. 

- Holtålen AP sier nei til bompenger

- Holtålen AP sier nei til bompenger

- Holtålen AP sier nei til bompengefinansiert utbedring av FV30 mellom Støren og Røros, skriver ordførerkandidat for Holtålen Ap, Dag Knudsen.

Stadig flere eldre i Røros

Stadig flere eldre i Røros

Lillegull og Per Ludvig valgte Røros på grunn av roen og freden

Siste med #pressemeldingVis flere

Godbitene står i kø

Godbitene står i kø

Det bugner av publikumsopplevelser i kulturhuset Kimen i Stjørdal framover.

Matfestivalen vokser videre

Matfestivalen vokser videre

Norges beste lokalmatfestival? 2019 ble et nytt rekordår - aldri før har så mange besøkt og handlet så mye på Trøndersk Matfestival.

Posten trår til med sykkelfrimerker

Posten trår til med sykkelfrimerker

Norge har hatt mellom 200 og 300 fabrikker som har laget sykler av alle typer, fasonger og prisklasser. Nå gir Posten ut fire frimerker med noen av de mest ikoniske modellene.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...