Nea Radio

Komposisjoner på Kunst og kaos

Gallerist, Ellen Kristine Klemmetvold, ved Kunst og kaos monterer utstillingen "Komposisjoner", som åpner nå på torsdag. Foto: Anita Sivertsgård

På torsdag under årets Vinterfestspill i Bergstaden åpner 
Kunst og kaos sin nye utstilling «Komposisjoner».

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 17.03.2021 kl 14:14

Utstillingen viser verker av Sverre K. Bjertnæs, Sølvi Waterloo Normannsen, Per Stian Monsås og Bella da Silva Buxbom.- Endelig blir det ny utstilling på Kunst og Kaos. Utstillinga viser fire norske nålevende kunstnere, som vi har satt sammen til en helhet fordi dette er kunstnere som på hvert sitt vis jobber med rytme, balanse, kontraster og kanskje geometriske former for nettopp å skape komposisjoner, sier gallerist, Sigrid Jansen.

Det er ikke planlagt noen store arrangementer rundt utstillingen. Kunst og kaos har også valgt disse kunstnere for de er allerede representert ved galleriet. Utstillingen åpner nå førstkommende torsdag og blir stående til over påske.

– Pandemien gjør det selvsagt ikke mulig for oss å arrangere åpninger og opplevelser på samme måte som vi har brukt å gjøre tidligere. Men for oss er det viktig å likevel løfte kunsten fram og ut i lyset. Noe aktivitet er bedre enn ingen aktivitet, sier galleristene Sigrid M. Jansen og Ellen Kristine Klemmetvold ved Kunst og kaos.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...