ANNONSE
Annonse

Hilde Myhren skal lede «Opplevelsesmeieriet»

Hilde Myhren skal være prosjektleder for Rørosmeieriets nye satsing «Opplevelsesmeieriet». Her er hun sammen med meieribestyrer Trond V. Lund. Foto: Rørosmeieriet

Hilde Myhren er ansatt som prosjektleder for Rørosmeieriets Opplevelsesmeieri.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Hilde Myhren har bred erfaring fra reiselivet i regionen. Hun er kanskje mest kjent som «Nissemor» for Julemarked på Røros, der hun som arrangementsansvarlig ledet oppbygginga av Julemarkedet i dagens form.

– I tillegg til prosjektledelse har Myhren sterk markedskompetanse, og vi legger også stor vekt på hennes vertskapserfaring. Vi har styrket laget med å ansette Hilde som skal lede det videre arbeidet med Opplevelsesmeieriet, sier meieribestyrer Trond V. Lund i en pressemelding.

Opplevelsesmeieriet skal romme både historie, matkultur og meierifaglig formidling gjennom stimulering av alle sanser, og ikke minst aktiviteter som å delta i produktutvikling.

– Målet er at Opplevelsesmeieriet skal være attraktivt å besøke for både lokalbefolkning i Røros-traktene og tilreisende, og på sikt er målet å bli den mest besøkte attraksjonen i regionen, forteller Lund.

Myhren forteller at hun gleder seg til å starte i jobben.

– Rørosmeieriet er en hjørnesteinsbedrift innen lokalmat både regional og nasjonalt. Det blir utrolig artig og utfordrende å få være med å utvikle Opplevelsesmeieriets strategiske rolle hos en av Norges sterkeste lokalmat- og bærekraftige merkevarer. Jeg gleder meg til å, i fellesskap med dyktige og engasjerte kollegaer, lede arbeidet med å utvikle Opplevelsesmeieriet til å bli et sted som både rørosinger og besøkende vil besøke igjen og igjen, sier hun.

Rørosmeieriet er snart ferdig med den store utbyggingen i Sollihagaen. Bygget vil være klart til overtagelse før jul. Det er ca 300 kvadratmeter som er satt av til butikk og opplevelsesmeieri.

– Planen fremover er å åpne butikk i de nye lokalene til sommeren og at selve Opplevelsesmeieriet skal åpnes om ca ett år, sier Myhren.

Rørosmeieriet har blant annet fått støtte av Innovasjon Norge til å utvikle innholdet i Opplevelsesmeieriet.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Full og vanskelig gjest på martnan

Full og vanskelig gjest på martnan

Politiet måtte bistå vakter

18-åring slo til vekter på Røros

18-åring slo til vekter på Røros

Taklet ikke å bli bortvist fra festtelt.

11 personer involvert i ulykke på Glåmos

11 personer involvert i ulykke på Glåmos

Alle er friskmeldt av helsepersonell på stedet.

Baard Danielsen til Nea Radio

Baard Danielsen til Nea Radio

Endelig kan vi presentere vår nye kollega!

Vil ha kollektivrute til Funäsdalen

Vil ha kollektivrute til Funäsdalen

Daglig bussrute vil ha positive ringvirkninger, mener ledere i begge kommunene.

Buss av veien i Stuggudal - Traileruhell i Soknedal

Buss av veien i Stuggudal - Traileruhell i Soknedal

Politiet melder at en buss har kjørt av veien på FV 705 i Stuggudal. E6 sør for Soknedal er åpnet igjen etter traileruhell.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE