ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Beste butikk tre år på rad:

– Har aldri skjedd før

Kunde Annlaug Wesselvold, butikksjef Ingunn Nilsgård og Rita Jensvold var alle blide med god grunn idag. Foto: Iver Waldahl Lillegjære.

For tredje år på rad er Coop Marked Glåmos kåret til landets beste butikk i kjeden. – En fantastisk prestasjon, som ikke har skjedd tidligere, sier Bjørn Vik-Mo viseadministrerende direktør i Coop Midt-Norge.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

– Ingunn og gjengen hennes på Glåmos slutter aldri å imponere. Å stikke av med en slik pris tre år på rad har jeg ikke hørt har skjedd tidligere, det er helt fantastisk. Det forteller at de er utrolig flinke til å drive butikk, men også mye om det spesielle båndet de har med kundene sine og jobben de gjør for lokalsamfunnet på Glåmos, sier Bjørn Vik-Mo, viseadministrerende direktør i Coop Midt-Norge.

Prisen som årets butikk tildeles den Coop Marked-butikken med beste nøkkeltall i 2021. Kriteriene butikkene vurderes på er blant annet omsetningsutvikling og kundetilfredshet.

– Det er takket være den herlige gjengen vår på Coop Marked Glåmos, og alle kundene våre som velger å handle hos oss, som gjør at vi vinner denne prisen, sier butikksjef ved Coop Marked Glåmos, Ingunn Nilsgård.

Coop Marked Glåmos er en del av Coop Midt-Norge. Samvirkelaget hadde 8,4 milliarder kroner i omsetning i 2021, og eier og driver 139 butikker fra Røros i sør til Rana i nord.

På spørsmål om det blir en fjerde pris så er Nilsgård skeptisk.

– Nei det tror jeg blir vanskelig, men vi jobber jo for det da, sier hun.

– Hvis ikke dere vinner neste år hvem blir det da?

– Butikken i Brekken, avslutter den glade butikksjefen.

Hør intervjuet med Nilsgård her:

ANNONSE