Nea Radio

Guri Jortveit: - Vi skal utvikle papiravisa og være viktig for folk

Guri Jortveit skal lede lokalavisa for Fjellregionen framover. Tirsdag fikk hun blomster av alle ansatte. Foto: Nils Kåre Nesvold.

- Utfordringen framover er å finansiere journalistikken, sier nyansatt redaktør og daglig leder i Arbeidets Rett, Guri Jortveit.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Utfordringen framover er å finansiere journalistikken, sier nyansatt redaktør og daglig leder i Arbeidets Rett, Guri Jortveit.

Hun starter i den nye jobben allerede neste uke.

- Jeg gleder meg til å ta fatt, og vi skal lage relevant avis for folk der folk bor, og vi skal være relevant i livet til folk, sier Jortveit.

Ansettelsen ble positivt tatt imot på huset, sier hun:

Jortveit kommer fra stillingen som journalist i Arbeidets Rett og har hatt ulike roller i avisen i Fjellregionen i flere ar.

- Vi er glade for at Guri har takket ja til stillingen. Arbeidets Rett far en dyktig og engasjert leder som er brennende opptatt av lokaljournalistikk og Arbeidets Retts rolle i lokalsamfunnet, sier styreleder Ole-Jacob Mosvold.

Arbeidets Rett eies av Amedia, og i likhet med flertallet av Amedias aviser, har Arbeidets Rett positiv utvikling i abonnementsmarkedet.

- Avisa star midt i en omstillingsprosess, og da er det gledelig a se at Arbeidets Rett lykkes med a møte omstillingen pa en positiv mate og skape et grunnlag for videre vekst. Vi har stor tro pa at Retten vil fortsette a være en viktig leverandør av lokal kvalitetsjournalistikk til befolkningen i hele Fjellregionen, forteller Mosvold.

- Jeg kjenner regionen og avisa var, og gleder meg like mye til a møte folk, lesere og kunder som før, na i en ny rolle. Var nyeste leserundersøkelse viser at nær 20.000 leser og bruker Arbeidets Rett daglig. Tallene forteller ogsa at Retten har en sterk posisjon som kilde til lokale nyheter. Det gir solid motivasjon til a lage god og relevant avis pa nett og papir i Røros, Holtalen og Nord-Østerdalen framover, sammen med de dyktige jeg har med meg pa Retten-laget. Folk i Fjellregionen har alltid holdt seg med mange aviser, og dagens lokale mediemangfold viser at slik er det fortsatt. Jeg utfordrer leserne vare til a formidle hvilke forventninger de har, bade til oss og de andre, sier Jortveit.

Det var seks søkere til stillingen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...