Nea Radio

Fra Rørosmat til næringshagen

FRA MAT TIL ANNEN NÆRING: Kristin Bendixvold blir ny sjef i Rørosregionen Næringshage. Foto: Marit Manfredsdotter

Kristin Bendixvold ansatt som ny daglig leder i Rørosregionen Næringshage

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 17.08.2020 kl 14:54

Rørosregionen Næringshage har ansatt Kristin Bendixvold (36) som ny daglig leder. Kristin overtar ledelsen av næringshagen etter nåværende daglig leder Hans Petter Kvikne som ønsker å fratre lederstillingen. Hans Petter vil fortsette å jobbe i næringshagen som rådgiver.

Hans Petter Kvikne blir rådgiver i næringshagen. Foto: Per Magne Moan

Vi er svært glad for å få en kapasitet som Kristin Bendixvold til å lede næringshagen, sier Arnt Sollie, styreleder i Rørosregionen Næringshage AS. Kristin har jobbet 8 år i Rørosmat og virkelig bidratt til å løfte Rørosmat og alle dets medlemmer og styrket merkevaren Røros. Nå får hele næringslivet i fjellregionen glede av hennes erfaring og kapasitet, sier Arnt Sollie.

Vekst og nyskaping

Rørosregionen Næringshage AS er et innovasjons- og utviklingsselskap som skal arbeide for vekst og nyskaping for og i næringslivet i fjellregionen. Arbeidet til næringshagen skal bidra til økt verdiskaping for næringslivet og økt bosetting i regionen. Det kan være krevende for små og mellomstore bedrifter å ha tilstrekkelig med kapasitet internt til å drive utvikling og innovasjon, og også holde seg orientert om alle de ulike offentlige støtteordningene som er tilgjengelig. Behovet for omstilling og hjelp til å sikre og skape arbeidsplasser har økt etter Covid-19 pandemien.

Styret i Rørosregionen Næringshage har derfor søkt etter kandidater som har erfaring med å jobbe med medlemsbaserte organisasjonsformer, erfaring med innovasjon og endringsledelse og kunnskap om ulike offentlige støtteordninger for næringslivet. I tillegg ønsket vi å finne en kandidat som hadde tilstrekkelig med erfaring, men samtidig mange yrkesaktive år foran seg, og som ønsket å utvikle både næringshagen og seg selv som leder, sier Arnt Sollie.

Fra mat til annen næring

Kristin er i dag daglig leder i Rørosmat og det er svært viktig for oss at vi finner en god overgangsordning til beste for både Rørosmat, Næringshagen og Kristin, sier Sollie. Hun tiltrer jobben 1. januar 2021.

Kristin har gjort en kjempejobb for Rørosmat i de 8 åra hun har vært daglig leder, sier styreleder i Rørosmat SA Ingulf Galåen. Hun har vært svært viktig for den positive utviklingen Rørosmat SA og hele matmiljøet i regionen har hatt de senere åra. Røros – Mat fra Rørostraktene som merkevare har fått en unik posisjon, og vi har tatt hevd på betegnelsen Lokalmathovedstaden. Under Kristin sin ledelse er omsetningen av lokal mat og drikke gjennom Rørosmat SA nesten firedoblet. Vi er derfor lei oss for å miste Kristin som daglig leder. Men vi kan glede oss over at hennes kompetanse og kapasitet nå kommer hele næringslivet i regionen til gode.

Vi tror stillingen som daglig leder i Rørosmat SA vil være en svært interessant stilling for mange, og vi regner med å ha en ny kvalifisert daglig leder på plass innen Kristin fratrer, sier Ingulf Galåen, i en pressemelding.

Det har vært noen lærerike og artige år i Rørosmat. Matmiljøet i distriktet vårt er utrolig spennende og ikke minst inspirerende. Jeg er veldig takknemlig for å ha fått muligheten til å arbeide og samarbeide med så mye dyktige folk. Jeg tar med meg alt jeg har lært og gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer i Rørosregionen Næringshage. Sammen med et dyktig fagmiljø ser jeg frem til å bidra til å utvikle næringslivet i regionen videre, sier Kristin Bendixvold.

Hør intervju med nysjefen her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...