Annonse
Nea Radio

Nyskapende og spennende

Femundløpet kommer neste år med direktesendt TV

Foto: Alexander Galak / Femundløpet

Neste års Femundløp vil nå være mulig å følge med daglige direktesendte tv-sendinger hvor man i tillegg til å se fra sporet vil kunne følge hver start og målgang.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

Neste år vil Femundløpet være mulig å se live på deres hjemmesider www.femundlopet.no

- Dette er både nyskapende og spennende, og takket være økonomisk støtte fra Innlandet fylkeskommune ser nå Femundløpet LIVE dagens lys, sier daglig leder i Femundløpet Jon Anders Kokkvoll.

Daglig leder i Femundløpet Jon Anders Kokkvoll: Foto: Iver Waldahl Lillegjære.

Fra hjemmesidene til løpet blir man ledet til et LIVE-senter hvor det vil vises livestream fra sjekkpunktene kontinuerlig gjennom løpet. Det vil være innslag fra løypa og direktesendinger av alle starter og målgang i alle klasser. I tillegg kommer studiosendinger.

Samarbeidspartnere

- Med egne krefter og kompetanse hos våre samarbeidspartnere har vi ambisjoner om å skape de beste live-sendingene fra Femundløpet hittil, sier Kokkvoll.

Avisa Arbeidets Rett stiller med sitt crew for å lage sendinger og reportasjer fra Femundløpet og det er Fjell-TV som skal produsere sendingene.

Studiosendinger

I tillegg til streaming fra sjekkpunkter og live-sendinger av start og mål planlegges det for to studiosendinger pr dag. Her vil det bli intervjuer og oppsummeringer av status og Nina Skramstad vil være ankeret i studio.

Foto: Alexander Galak / Femundløpet

Nøkkelord