Nea Radio

Nea Radio

Compenso Eiendom AS kjøper seg inn i Gjøsvika AS

OSLOVEIEN 34 og 36: Fias er på området i dag, men flytter til Havsjøveien i løpet av året. De gamle lokalene til Vi-Tre er også en del av Gjøsvika AS. Foto: Arkivfoto

Røros Vekst AS har solgt 50% av aksjene i Gjøsvika AS til Compenso Eiendom AS.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

I en pressemelding fra Compenso Eiendom heter det at selskapene har som mål med dette partnerskapet, hvor begge parter eier 50 prosenter hver av Gjøsvika AS, å skape grunnlag for ny næringsutvikling på den 10 mål store eiendommen i Osloveien 34 og 36.

Fias er på området i dag, men flytter til Havsjøveien i løpet av året. De gamle lokalene til Vi-Tre er også en del av Gjøsvika AS. Gjennom partnerskapet har Gjøsvika AS sikret seg en finansieringsevne for framtidig utvikling av eiendommene.

Gjøsvika AS har allerede med sin beliggenhet tiltrukket seg betydelig interesse fra diverse aktører, men selskapet vil nå bruke litt tid for å finne en riktig utnyttelse av en tomt med god og sentral beliggenhet ved Røros sentrum.

Gjøsvika AS ønsker i fremtiden å være en sterk bidragsyter for å skape vekst til nye og eksisterende virksomheter i kommunen.
Det nye styret i Gjøsvika AS, består av, Trond Schjølberg og Hans Vintervold fra Røros Vekst AS samt Henrik Raaden Slettum som styreleder og Ketil S. Jansen fra Compenso Eiendom AS.

Compenso Eiendom AS

Selskapet er en del av Compenso Holding AS og ble etablert i 2010. Compenso Holding AS er eier av Compenso Eiendom AS – den tidligere fabrikken til Røros Bruk på Røros, Engveien2Tynset AS – forretningseiendom på Tynset og Toyota Slettum Bil AS - med Toyota forhandleranlegg på Røros og Tynset samt Mekonomen Bilverksted på Os.

Compenso Eiendom AS har vært delaktig med etablering av blant annet Europris, Jernia og Skeidar på Røros. I tillegg huser den 7500 kvm store eiendommen flere store og små leietagere. Alle i moderne og spesialtilpassede lokaler.

Toyota Slettum Bil AS er den siste nyetablerte fullforhandler for Toyota i Norge siden 1999.

– Det er vi er særdeles godt fornøyd med. Det er svært uvanlig at det kommer nye Toyotaforhandlere i Norge, mest vanlig er at det blir færre og større, uttaler Henrik Raaden Slettum.

– Compenso Holding AS ønsker å være en lokal aktør som ønsker å skape vekst og videre utvikling i kommunen gjennom å sikre en god kjernedrift i bilforretningen på Røros og Tynset, samt være en attraktiv partner for eiendomsutvikling i fjellregionen. Partnerskapet i Gjøsvika AS vil gi oss en enda bedre mulighet til å bidra til annen næringsutvikling på Røros, sier Slettum.

Røros Vekst AS

2018 og 2019 har vært et aktive år for Røros Vekst AS. I tillegg til partnerskapet med Compenso Eiendom AS, har selskapet overført Veksthuset AS og selskapets aksjepost (49,4 prosent) i Havsjøveien Næringspark AS til Siva Fjellregionen Eiendom AS.

– Røros Vekst AS vil fortsatt ha som mål å bidra til næringsutvikling, vekst og nye arbeidsplasser i Rørosregionen. Samarbeidet med Compenso Eiendom AS og det å bli en del av Siva Fjellregionen Eiendom AS styrker muligheten for å nå dette målet. Begge de nye eierkonstellasjonene gir økt tilgang på kapital i tillegg kompetanse til drift og utvikling av næringseiendom, sier Siri Fürst, styreleder i Røros Vekst AS.

Røros Vekst AS er eid av Røros Kommune, Rørosbanken, Røros E-verk og Kjellmark AS. Røros Veksts viktigste eiendeler er aksjer i selskapene Gjøsvika AS, Gjøsvikmoen AS og Siva Fjellregionen Eiendom AS.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Nytt havbruksstudium i Ytre Namdal

Nytt havbruksstudium i Ytre Namdal

Fagskolestudiet «Ledelse i havbruksoperasjoner» har nettopp blitt godkjent av NOKUT, Nasjonalt organ for kvalitet i utdanninga. Det betyr at det planlagte studiet kan starte opp ved Ytre Namdal fagskole.

Sykkel

Sykkel

I fjor ble det meldt 10.400 sykler stjålet til forsikringsselskapene, viser tall fra Finans Norge. Aldri før har sykkeltyverier vært dyrere for forsikringsbransjen. I fjor ble det utbetalt over 82 millioner kroner i erstatning.

– Mye arbeid gjenstår

– Mye arbeid gjenstår

Vintervold om eiendomsskatten

Ap-nei til privatisering

Ap-nei til privatisering

Arbeiderpartiet sier nei til oppsplitting og privatisering av Statens vegvesen.

Aktiv topper igjen

Aktiv topper igjen

Norsk Kundebarometer: Aktiv har de mest fornøyde kundene i Trøndelag for sjuende gang.

Stort tollbeslag ved Vauldalen

Stort tollbeslag ved Vauldalen

7500 narkotiske tabletter ble beslaglagt ved Vauldalen tollsted.

Siste nytt i Røros/Holtålen Vis flere

– Mye arbeid gjenstår

– Mye arbeid gjenstår

Vintervold om eiendomsskatten

Nytt kjøremønster ved Hov Skole

Nytt kjøremønster ved Hov Skole

Tester ut enveiskjøring på parkeringsplassen.

Stort tollbeslag ved Vauldalen

Stort tollbeslag ved Vauldalen

7500 narkotiske tabletter ble beslaglagt ved Vauldalen tollsted.

Kommunestyremøte Røros

Opptak

Kommunestyremøte Røros

Se opptak fra kommunestyremøte på Røros.

Interpellasjon: Klimakrisen som nasjonal nødsituasjon

Interpellasjon: Klimakrisen som nasjonal nødsituasjon

Christian Elgaaen fra Røros SV vil ha med seg kommunestyret på at klimakrisen må erklæres som nasjonal nødsituasjon.

Vinterled Røros AS vil etablere Rørosløypa.

Vinterled Røros AS vil etablere Rørosløypa.

Mener snøscooter er viktig for reiselivet.

Siste med #NæringslivVis flere

NORBIT vil på børs

NORBIT vil på børs

NORBIT offentliggjorde tirsdag planer om en mulig notering av selskapets aksjer på Oslo Børs.

Forbereder påskerush

Forbereder påskerush

Coop Marked Tydal ruster nå opp for å ta imot årets påsketurister. – Dette er årets høydepunkt for oss, sier butikksjef Bjørn Øien.

XL-BYGG Selbu med nytt showroom

XL-BYGG Selbu med nytt showroom

Det var god stemning da XL-BYGG i Selbu åpnet det nye show-rommet sitt.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...