Nea Radio

Circle K i Ålen

– Blir ingen vanlig bensinstasjon

Tore Børresen gleder seg til å gyve løs på nye arbeidsoppgaver Foto: Per Magne Moan

Tore Børresen vurderte å kalle stasjonen BP-en.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 19.02.2020 kl 23:08

For et par uker siden, meldte driverne av Circle K i Ålen at det stenger dørene grunnet lite lønnsom drift.

En periode var også automatpumpene stengte, med den konsekvens at drivstoff ikke var å oppdrive i Ålen.

Men for et par dager siden kom meldingen om at Frosta Bobil & Caravan tar over drifta - og det blir en annerledes bensinstasjon, sier daglig leder Tore Børresen.

BP-en

– Vi er blant annet i dialog med Kaffekråa rundt nye og spennende matprodukter som passer som «I farten mat», sier han og røper at han vurderte å gi stasjonen tilbake gammelnavnet, som mange bruker den dag i dag, BP-en.

– Det kunne stått for Børresen Petrol, men det er lite trolig at Circle K ville gått med på det, sier han.

Firmaet driver med bobil og caravan som hovedprodukt og med etableringa i Ålen, vil virksomheten ha tre avdelinger, Frosta, Røros og Ålen.

Dekker arealbehov

Avdelingen på Røros fortsetter som tidligere, men har for lite utearealer i forhold til behovet og det er ventet at nyetableringen i Ålen vi ta unna for dette.

Leieforholdet trer i kraft 1. mars og Børresen håper å komme i gang så snart som mulig.

Hør intervju med Tore Børresen:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...