Nea Radio

Bakrus med singelslipp

BAKRUS: Bandet består av Steffen Lillevjen (gitar), Jonas Jansen Ramsfjell (gitar/vokal), Vegard Moan Viken (bass) og Odd-Ragnar Bukkvoll (trommer). Foto: Foto: Kristen Knutsen Trøen

Rørosbandet Bakrus slapp i forrige uke den første singelen til sitt nye album som kommer ut høsten 2021 på plateselskapet Indie Records.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 26.04.2021 kl 09:31

For de som ikke kjenner Bakrus, så er guttene i bandet opptatt av å holde den norske rocken i live. Per Bergersen, Dum dum, Jokke og Valentinerne samt Raga Rockers er noen av forbildene til bandet. Bandet har som mål å pushe tekstbasert rock ut til folket, og nå kommer det altså en ny plate fra bandet til høsten.

Singelen, som har fått navnet «Drittmidas», beskrives som et hissig og endelig hold kjeft til alle de som alltid har noe mene, men aldri byr på seg selv.

– Dritt kommer ikke bare av selvdestruktive tendenser. Det finnes personer som i tide og utide skal ødelegge én selv og de rundt deg. Kjemier som aldri kommer over ens, men som alltid skal mene og bestemme. Av og til blir det nok og da må man si hold kjeft, fuck off, alt du tar i blir til dritt! sier Bakrus om sin nye singel i en pressemelding.

Bakrus debuterte med singelen Psykotisk Hverdag i 2016 og har siden bygget seg opp et stødig rykte i punk-rock scenen.

Bakrus har tidligere spilt på musikkfestivalen Trondheim Calling og vært oppvarmingsband for både Valentourettes og DePress, hvor de har høstet svært gode kritikker for sin musikk.

Hør intervjuet med trommis Odd-Ragnar Bukkvoll her;

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...