Nea Radio

Glåmos:

Årets butikk i Coop-kjeden

Best i klassen (fra venstre): Siri Ertzås, Astrid V. Mortensen, Rita Jensvold og daglig leder Ingunn Nilsgård ved Coop Marked Glåmos. Foto: Marius Haugan Lillegjære

Coop Glåmos har blitt kåret til årets Coop Marked-butikk i Norge med omsetning under 10 millioner kroner. Daglig leder Ingunn Nilsgård trekker frem kaffekroken som en av årsakene.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det er totalt 188 butikker i den kategorien i Norges land. Og den aller beste av disse ligger altså på Glåmos.

– Mye går på resultat. Og så går det litt på tilbakemelding fra kunder, og på oss ansatte, forteller daglig leder Ingunn Nilsgård som uoppfordret deler æren med hele lokalsamfunnet.

– Jeg er stolt på alle sine vegne. Alle ansatte. Og bygda også. Det er jo på en måte en seier for bygda, sier hun.

– Alt å si

Nilsgård er tydelig på betydningen av å ha en lokalbutikk i små bygdesamfunn.

– Det har alt å si. Det er limet for å holde bygda ihop. Skole og butikk er det viktigste vi har, understreker Nilsgård.

Hun vil ikke si at det er noen mirakeloppskrift bak suksessen, men trekker likevel frem én ting som ikke alle dagligvarebutikker er utstyrt med.

– Noe av det er nok at vi bygde på en kaffekrok i 2017. Lokalbefolkninga kan sitte og drikke kaffe og kose seg. Snakke med naboen. Det er veldig å ha en sånn krok, avslører den daglige lederen.

Som altså leder Coop Marked-kjedens beste butikk med omsetning under 10 millioner.

Hør hele intervjuet med daglig leder Ingunn Nilsgård her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...