Annonse
Nea Radio

Her blir det fullt:

- Holder meg unna i ettermiddag

Kenneth Kildahl trener fast på 3T i Stjørdal. Han vet at det lønner seg å holde seg unna ettermiddagen den første mandagen etter nyttår. Foto: Karin Jegtvik

I ettermiddag blir det fullt på treningssentrene. Mange har som mål å komme i form i løpet av 2023, og i starten av januar er treningssentrene fulle.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 02.01.2023 kl 15:28

Annonse

Det er mandag formiddag, og Kenneth Kildahl er ferdig med dagens treningsøkt og i gang med tøying. Han er fast kunde på 3T i Stjørdal, og av erfaring vet han når det lønner seg å holde seg unna senteret.

Godt trøkk

- Jeg tror de fleste som er her jevnt og trutt, og vet at dette skjer i starten på januar hvert år, holder seg unna ettermiddagen den første mandagen etter nyttår.

Margrethe Pedersen, som jobber ved 3T i Stjørdal, kan bekrefte at det allerede har vært en del folk innom senteret denne mandagen.

- Det har vært veldig godt trøkk. Klokka er halv tolv på formiddagen nå, og det har vært 200 stykker innom allerede. Noen var her før den første gruppetimen klokka halv sju i morges, forteller hun.

Margrethe Pedersen har gode tips til den som ønsker å holde treningsmotivasjonen oppe i 2023. Foto: Karin Jegtvik

Det kan se ut som treningsmotivasjonen dabber av litt etter hvert, men Margrethe har gode råd til den som ønsker å opprettholde motivasjonen.

Hør hele intervjuet med Margrethe Pedersen ved 3T Stjørdal her:

Hør intervjuet med Kenneth Kildahl her:

Nøkkelord