Annonse
Nea Radio

Siste sjanse:

Har avlyst de fem siste forestillingene

Foto: Karin Jegtvik

I helgen er det siste mulighet til å få med seg forestillingen "Rock of ages" i Åsheim forsamlingshus. Teaterlaget har nemlig valgt å avlyse sine fem siste forestillinger på grunn av billettsalget.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

Musikalen "Rock of ages" er Sparbu Teaterlags jubileumsforstilling, og den har begeistret anmeldere og om lag 4.000 publikummere siden premieren 29. oktober.

Feirer 100 år

Teaterlaget feira 100 år i januar, og de har derfor slått litt ekstra på stortromma i år. Nå er det kun to forestillinger igjen, for teaterlaget har valgt å avlyse de fem siste forestillingene. Årsaken er at billettsalget ikke har gått like godt som de håpet.

Leder for laget, Andreas Melgård, syns det er vanskelig å vite hvorfor salget har gått trått tross fantastiske tilbakemeldinger. Han er stolt av det de har fått til:

Og forestillingen hadde fullt trøkk og energi hele veien. Fortellerstemmen, som er karakteren Lonny (Alf Erlend Magnus Øwre Haga), skilte seg fra filmversjonen av musikalen og gjorde herlig og humoristisk vri på å binde historien sammen.

Imponerte over læreren

Om lag 35 aktører sto på scenen i musikalen spekket av rockeklassikere fra 80-tallet, og publikum fikk servert sangprestasjoner på et meget høyt nivå og storslåtte fellesnummer med dans og koreografi. Meget godt levert, og ensemblet fortjener honnør og ros i bøtter og spann.

Foto: Karin Jegtvik

Onsdag denne uka var tiende trinn på Steinkjer ungdomsskole til stede på forestillingen. En av lærerne deres har nemlig en rolle i musikalen. Oskar Skei, Georg Furunes og Herman Grøstad var imponerte over det de fikk oppleve på scenen:

Nøkkelord