Annonse
Nea Radio

Siste sjanse til å se årets "Juledrømmen":

Lover både julestemning og trimming av lattermuskler

Marcus Falck Anderssen, som spiller Mons i årets "Juledrømmen" i Kimen kulturhus. Foto: Christer Nilsen

Mester og hans hjelper prøver å ødelegge jula, men får de det til? Marcus, som spiller Mons i årets "Juledrømmen" med teaterlaget AttPåTe, forteller at det er veldig artig å være med og sier forestillingen både byr på julestemning og trimmer lattermusklene.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 11.12.2022 kl 10:40

Annonse

Mens Julenissen og Gnuffene gjør klart til julaften, prøver Mester og hans hjelpere å gjøre det de kan for å ødelegge jula.

I år er han nærmere enn noen gang, men vil han klare det? Det får kun den som møter opp i Kimen kulturhus i løpet av helga vite. Siste forestilling er søndag 11. desember klokka 18.00.

Marcus Falck Anderssen spiller rollefiguren Mons i "Juledrømmen", som er en av hjelpene til den onde Mester. Men Mons er midt mellom de gode og de onde, forteller Marcus.

Marcus er med i forestillingen for tredje gang.

- Første året spilte jeg Donald Promp. Han var en spesiell fyr. Det var en rolle uten replikker. Han gikk rundt på scenen med en koffert med en stor rød knapp i, forteller Marcus.

Marcus sier stykket både gir julestemning og trimmer lattermusklene.

- Det er veldig gøy. Når jeg spiller mot Pål og Terje holder jeg på å flire meg ihjel, sier Marcus.

Hør hele intervjuet mer Marcus her:

Tidligere denne uka var Pål Tyholdt i Lånkerevyen og Terje Stamnes i Skatvalrevyen med i Nea Radios ettermiddagssending.

Hør intervjuet med Stamnes og Tyholdt her:

Nøkkelord