Nea Radio

Nea Radio

Delte ut priser i Stjørdal

Jarle Førde er til daglig kultursjef i Stjørdal kommune, og var konferansier under prisutdelingen onsdag kveld. Foto: Runar Kjøsen

Onsdag kveld ble det delt ut priser innen både kultur, miljø og idrett i Stjørdal kommune. Utdelingen fant sted i Kimen kulturhus.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 05.12.2019 kl 12:27

Rundt hundre tilskuere var tilstede under prisutdelingen i Vektersalen i Kimen onsdag kveld, og det ble delt ut priser innen tre kategorier til personer som har gjort seg bemerket i kommunen.

Kultursjef Jarle Førde var konferansier under prisutdelingen, og var godt fornøyd med årets vinnere.

- Det er verdige vinnere, og vi håper at de fortsetter det arbeide som de har jobbet med og blir like store vinnere for oss andre fremover, sa Førde.

Kulturprisen

Kulturprisen er en pris som henger høyt i Stjørdal, og årets vinner var Ole Myrbekk.

Myrbekk er aktivt involvert i ledelsen av foreninger, lag og andre kulturrelaterte arrangementer. Han er dermed en aktiv pådriver i mange ulike lag og forreninger.

Miljøprisen

Miljøprisen går rett og slett til noen som bidrar til at vi skal være mer miljøvennlig, og årets vinner var skomaker Trond Einar Christensen. Han har et viktig håndverksyrke som bidrar til gjenbruk av sko, belter og klær som kun trenger en ny glidelås.

Idrettsprisen

Det er første gang at det deles ut en idrettspris i Stjørdal, og denne ble utdelt av Stjørdal Idrettsråd. Den unge skiskytteren Lotte Lie har vært aktiv i mange år og innehar et høyt norsk og internasjonalt nivå. Hun har også vært sterkt knyttet til skiskyttermiljøet på Skatval i hele sin karriere. Lie var ikke tilstede under utdelingen, da hun var ut i verden for å konkurrere.

Hør intervjuet med kultursjef Jarle Førde i avspilleren under.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...