ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Delte ut priser i Stjørdal

Jarle Førde er til daglig kultursjef i Stjørdal kommune, og var konferansier under prisutdelingen onsdag kveld. Foto: Runar Kjøsen

Onsdag kveld ble det delt ut priser innen både kultur, miljø og idrett i Stjørdal kommune. Utdelingen fant sted i Kimen kulturhus.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 05.12.2019 kl 12:27

Rundt hundre tilskuere var tilstede under prisutdelingen i Vektersalen i Kimen onsdag kveld, og det ble delt ut priser innen tre kategorier til personer som har gjort seg bemerket i kommunen.

Kultursjef Jarle Førde var konferansier under prisutdelingen, og var godt fornøyd med årets vinnere.

- Det er verdige vinnere, og vi håper at de fortsetter det arbeide som de har jobbet med og blir like store vinnere for oss andre fremover, sa Førde.

Kulturprisen

Kulturprisen er en pris som henger høyt i Stjørdal, og årets vinner var Ole Myrbekk.

Myrbekk er aktivt involvert i ledelsen av foreninger, lag og andre kulturrelaterte arrangementer. Han er dermed en aktiv pådriver i mange ulike lag og forreninger.

Miljøprisen

Miljøprisen går rett og slett til noen som bidrar til at vi skal være mer miljøvennlig, og årets vinner var skomaker Trond Einar Christensen. Han har et viktig håndverksyrke som bidrar til gjenbruk av sko, belter og klær som kun trenger en ny glidelås.

Idrettsprisen

Det er første gang at det deles ut en idrettspris i Stjørdal, og denne ble utdelt av Stjørdal Idrettsråd. Den unge skiskytteren Lotte Lie har vært aktiv i mange år og innehar et høyt norsk og internasjonalt nivå. Hun har også vært sterkt knyttet til skiskyttermiljøet på Skatval i hele sin karriere. Lie var ikke tilstede under utdelingen, da hun var ut i verden for å konkurrere.

Hør intervjuet med kultursjef Jarle Førde i avspilleren under.

Nøkkelord

ANNONSE