Nea Radio

Politiloggen:

Kjørte rundt og skjøt med softgun

Politiloggen: Det har vært mye å gjøre for politiet natt til søndag. Foto: Marit Manfredsdotter

Politiet har hatt mye å gjøre natt til søndag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 25.07.2021 kl 16:02

Det har vært mye å gjøre for politiet natt til søndag.

På Stjørdal ble tre mindreårige gutter pågrepet av politiet. Guttene hadde truet med kniv mot en voksen mann. Politiet skriver på Twitter at de har sikret video, tatt avhør av partene og startet etterforskning.

Politiet måtte i natt rykke ut til Klæbu. Dette etter melding om en bil som kjørte rundt med personer som skjøt med et skytevåpen ut av bilen.
Klokken 00:20 fikk politiet lokalisert bilen, og fant da en pistol som var en softgun. En person er kjørt inn i arresten, og sak blir opprettet. Våpenet er beslaglagt, det skriver politiet på Twitter.

Øvrige hendelser natt til søndag:
Ytterøya - Mann i 20-årene er mistenkt for promillekjøring, og tatt med til fastlandet for bevisopptak. Vedkomende blir anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand og kjøring uten gyldig førerkort.
Trondheim - Mann i 20 årene ble satt i drukkenskapsarrest og anmeldt etter å ha vært på et utested. Vedkommende nektet å etterkomme pålegg gitt av politiet.
Trondheim - Politi og brannbåt dro ut til en brygge ved kanalen grunnet en ruset person.
Trøndelag - Politiet hadde allerede klokken 03:00 natt til søndag mottatt 33 henvendelser angående støy. Politiet skriver på Twitter at de har gitt en rekke muntlige pålegg og avsluttet fester, men ikke rukket å dra til alle adressene.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...