Nea Radio

Dråkmat imponerte i Oslo Spektrum

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:


Det var en stor opplevelse å få oppleve Dråkmat i Oslo Spektrum lørdag kveld.  Og for en stemning det ble i salen da Dråkmat med låten "Æ ane itj æ" gikk videre til Superfinalen. Alle de 7300 publikummerne, deriblant 350 fra Selbu, jublet da gutenj frå Selbu gikk videre. Men ingen kunne gjøre noe med 13-årige Mathea-Mari fra Bergen. Hun fremførte sin egenkomponerte låt "Hashtag Online" på en fremragende måte og gikk med det helt til topps!

Av 600 innsendte bidrag fikk vi lørdag kveld presentert de ti finalistene som etter audition hadde kommet seg gjennom nåløyet, og blant dem "Dråkmat" fra Selbu. Ole Henrik Valli, Kevin Vanebo, Martin Aas, Tomas Kjøsnes og Henrik Fuglem har siden de fikk beskjed om finaleplass hatt ei fantastisk tid. De har vært på leirsamling med de andre finalistene, studioinnspilling og i ei hel uke nå i forkant av finalen har guttene fått oppleve hovedstaden. De har fått omvisning i Operaen, de har vært på Slottet og ikke minst , de har vært på bowling hele tre ganger.

Alle finalistene har bodd på Oslo Plaza og vært stjerner i ei hel uke. Men det har også vært harde arbeidsøkter i Oslo Spektrum. Og både generalprøve på fredag og presseforestilling på lørdag ettermiddag måtte til før den store finalen på lørdag kveld. Ei forestilling som ble direktesendt på NRK 1 i beste sendetid. For en sjanse for de unge deltakerne til å vise fram hva de er god for.

Dråkmat var veldig glad for støtten de fikk av 350 grønnkledde fans i salen. Og fansen var nok like fornøyd med "Dråkmat" som virkelig leverte på scena i Oslo Spektrum. Hva så med fortsettelsen for Dråkmat?  Æ ane itj æ.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...