ANNONSE
Annonse
Nea Radio

57 prøvde seg til Elden-rolle:

- Nye navn utmerket seg

Regissør i neste treårsperiode er Maren Bjørseth til venstre som med sammen musikalsk leder Alf Lund Godbolt skal plukke ut de 15 som får rollene i neste sommers oppsetning. Foto: Siri Gellein/Elden.

I helga var det stor audition til de 15 rollene som foreløpig ikke er besatt til neste sommers Elden-forestilling. Daglig leder Siri Gellein sier at det var nye navn som utmerket seg.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

- Det vil jeg absolutt si. Selv om jeg ikke kan røpe navn ennå, sier Gellein.

Regissør i neste treårsperiode er Maren Bjørseth som med sammen musikalsk leder Alf Lund Godbolt, og Gellein selv skal plukke de dyktige 15 blant de 57 som skal få rollene til neste sommers oppsetning. Dette vil bli avgjort i løpet av et par uker.

- Jeg må si at regissør og musikalsk leder vil få en veldig tøff jobb når man skal sette navn bak de rollene her. Det var et veldig høyt nivå, sier Gellein videre.

Jentene var i overtall på auditionen og rollene som Ellen og Kristine var de som utmerket seg som de mest populære.

- Jeg tenker at vi skulle hatt fire Ellen-roller og fem Kristine-roller. Jentene higer nok veldig etter de rollene og det skjønner jeg, forteller Gellein.

Tidligere i høst ble det kjent at Mari Hauge Einbu (31) skal spille Maren i Elden sommeren 2022. Hun har en rikholdig teaterbakgrunn fra både klassikere, musikaler og komedier.

Hør intervjuet med Gellein her:

Nøkkelord

ANNONSE