ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Feirer 10 år:

Nye lokaler, nye ansatte og nye prosjekt

5 pluss 5 er lik 10. 10 år i dette tilfellet. Foto: Iver Waldahl Lillegjære.

Elektropunkt feirer 10 år i dag og inviterte venner, kjente og forretningsforbindelser til bløtkake, vafler og kaffe. Daglig leder Terje Roar Brænd sier det er mye nytt i bedriften.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Vi syns det er stas å feire 10 år samtidig som vi ønsker å vise frem at vi har fått nye lokaler og bedre plass, som vi har pusset opp, sier Brænd til Nea Radio.

Elektropunkt er ni ansatte og gjør jobber i området Røros og nabokommunene Holtålen, Tydal og Os. Mesteparten er på bolig og fritidsbolig, men og en del næringskunder og mange faste kunder. Brænd tror at suksessen handler om sunn drift.

- Jeg vet at dette firmaet har vært drevet etter sunne forretningsmessige prinsipper med kunden i fokus. Kundemassen vår er kanskje ikke den største men fremstår som stabil. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger, forteller han.

Elektropunkt har også utvidet staben og Brænd sier at de har som mål å begynne med større og flere typer oppdrag.

- Vi skal i gang med et prosjekt i Ålen med noen kommunale boliger der som er et ganske voksent prosjekt og så har vi regnet på noen andre også men det er for tidlig å si noe konkret ennå, sier han.

God stemning på pauserommet når det blir jubileumskake, vafler og kaffe. Foto: Iver Waldahl Lillegjære.

Hør intervjuet med jubilanten her:

Nøkkelord

ANNONSE